Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mikolajowo tesciowo

Polecane posty

Gość gość

Nie dosc ze mikolaj to jeszcze niedziela... jak tam byl juz najazd tesciowych? Ja na szczescie juz po :p

Gość gość
moja ma za dużo wnuków :-p mam spokój :-D

Gość gość
U mnie zacznie sie dopiero za rok bo pierwsza wnuczka w drodze ;)

Gość gość
Zła teściowa, a synowa wspaniała. Nie pozwoli nacieszyć się wnuczką/wnuczkiem nawet w mikołajki. Wspaniale.

Gość gość
Do 21:29 to czekam z niecierpliwoscia az moja sie dorobi wiecej wnukow :D

Gość gość
22:30 no pewnie ze sie nie dam nacieszyc, izoluje jak moge. Dzisiaj mnie wziela z zaskoczenia i nie zdazylam wymowki wymyslec :D

Gość gość
U mnie byli ale nie mieli prezentu dla wnuka

Gość gość
Współczuję ci że masz taki stosunek do teściowej. Oznacza to tylko tyle, że twój mąż to nie "ten". Wg mnie rodzice są jednymi z najbliższych osób, więc Mama mojego męża ( najbliższej mi osoby) jest moją mamą. Szanuję ją chociaż za to że wychowała takiego cudownego człowieka ( chyba że twój mąż taki nie jest)...

Gość gość
U nas Mama była ( Teść niestety nie żyje) jak zwykle było miło. Nie jesteśmy przyjaciółkami, bo jesteśmy zupełnie inne, ale się lubimy i wzajemnie to sobie okazujemy.

Gość gość
Moi teściowie nie przyszli :).

Gość gość
Nie jesteś warta swojego męża i tu cię boli żałosna, leniwa, niewykształcona autorko

Gość gość
22:48 masz nierówno pod sufitem. A co, mamusia i synuś to naczynia połączone że jak jedno jest do d**y to drugie też?? stuknij się debilko

Gość gość
A jakim cudem ktoś do d**y moze wychować cudownego człowieka?

Gość gość
u nas teściowa przekaże prezent bo mieszkamy daleko. aż 25 km od niej... da prezent mężowi jak będzie jutro wracał z pracy. ona jest okropna materialistka. nie rozumie ze lepiej by było jakby z dzieckiem spędziła trochę czasu. ona woli kupić Enty samochodzik.

Gość gość
22:59 no to po co jesteś z mężem? Daj mu żyć

Gość gość
23 to było pytanie do osoby od naczyń połączonych, czytanie ze zrozumieniem boli?

Gość gość
22:55 Tylko dwa zdania a ukazują z jakich nizin społecznych się wywodzisz. Żal prostaczko. Twoja matka jest zerem, rodzina patologiczna, stąd taki twój stosunek do teściowej... Gdyby twoja rodzina była normalna byłabyś inna.

Gość gość
23:00 no widzisz a ja bym wolala dostac enty samochodzik i najwyzej rzucic go w kat i miec swiety spokoj niz ja ogladac

Gość gość
Jaka kretynka :D Nawet kafeterii nie ogarniasz? Pytasz, odpowiadam, a tej się "goście " mylą. Jesteś żałosna. Jesteś niudacznikiem. Założę się że na utrzymaniu męża.

Gość gość
23:04 (pierwsza wiadomość) do kogo piszesz oszołomko?

Gość gość
23;04 " osobą od naczyń połączonych " jesteś ty więc z kim rozmawiasz nieudaczniku :D?????

Gość gość
A ty sama ze sobą kretynko piszesz?

Gość gość
Byli jedni i drudzy dziadkowie i super :) Mamy cudownych rodziców :)

Gość gość
Rodzicow to ja tez mam cudownych. Gorzej z tesciami :p

Gość gość
Akurat za tesciowa nie szaleje z miłości i zachwytu ale sie tolerujemy zatem uwazam ze ma prawo przyjść do wnuczki z prezentem i soedzic z nia troche czasu. Na glowe nam sie bezczelnie nie zwala tylko normalnie pyta. Mamy rożne poglądy co do wychowania dzieci i ja sobie na glowe wejść nie dam ona to wie bo były spiny z tego powodu. Wie ze moze sie pozajmowac na moich zasadach. Zapytała co kupic i przyszła wraz z wujkami i ciociami a dziecko było zachwycone. Zrobiłam cos do jedzenia podałam kawe i ciasto pozniej pograliśmy w buzza i sie rozeszło towarzystwo. Jak moja corka bedzie miała dzieci tez bede chciała istnieć w życiu wnuków aktywnie ale wiem tez ze matka i corka to inna relacja niz tesciowa-synowa.

Gość gość
Takie tam pieprzenie, że teściowa do d**y wychowała 'cudownego męża'. Nie ma cudownych ludzi - każdy ma wady. Z tym, że męża się kocha, to łatwiej je akceptować niż u jego matki - właściwie obcej osoby.

Gość gość
23:55 zgadzam sie z Toba w 100%

Gość gość
Ja odwiedziłam wnuka z cudownymi prezentami dla wszystkich.Synowa dostała MOPA a syn Łopatę do odgaraniania śniegu.Na nic więcej nie zasługują do są tak durni i złośliwi ze takie prezenty sie takim daje.

Gość gość
Mam nadzieje ze sie odwdziecza i pod choinke dostaniesz miotle oraz zestaw ziolek na menopauze stara ruro :)

Gość gość
gość dziś Gdybyś tę rurę widziała to by ci żal dooopę ścisnął,moja synowa przy mnie to wygląda jak starsza siostra.Gdyby była czło wiekiem to leżałaby w moim SPA do góry pupą a tak miotła i do roboty. Pozdr.cię kocmołuchu młody bu ha ha ha