Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka metoda nadruku na koszulkach najlepsza?

Polecane posty

Gość gość

Chciałam zamówić sobie kilka koszulek z własnym nadrukiem, ale zastanawiam się, jaką technikę najlepiej wybrać? Co sądzicie, zależy mi, żeby w miarę to wyglądało i nie sprało się. Czy sitodruk będzie ok?

Gość gość
flex polecam

Gość gość
sitodruk robią raczej przy duzych zamówieniach, a nie kilka sztuk bo to kosztowne, przygotowanie matrycy itp

Gość madziaN
Sitodruk jest opłacalny przy co najmniej 30 sztukach. A te twoje kilka to ile? Może są jakieś lepsze metody, które będą tu lepiej pasować? Możesz poszukać czegoś tutaj: http://www.reflect.pl/sitodruk.html Ta firma robi nadruki z wykorzystaniem przeróżnych technik i ma je wszystkie opisane, więc możesz się rozeznać co i jak. To największy w Polsce dystrybutor odzieży reklamowej, wie uważam, że dobrze wiedzą, co robią i co piszą.

Gość Adrian

Przy kilku lub jednej sztuce to najlepiej chyba cyfrowo, tak mi doradzili w A3extra w Poznaniu, bo często tam wysyłam zamówienia. Z kolei jak mam duże zlecenia to sitodrukiem

Gość Bartosz

DTG najlepszy na pojedyncze sztuki i najtaniej wychodzi bo bez matrycy, której przygotowanie jest kosztowne w sitodruku i się nie opłaca przy niewielkich ilościach. Zajrzyj z ofertę drukarni A3extra z Poznania specjallizują się w cyfrowym