Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o moich nogach?

Polecane posty

Gość gość
Napisałam prawdę. Gdyby miała zgrabne nogi to bym pochwaliła.

Gość gość
A gdzie te nogi są grube? Myślicie że faceci lubią szczudła w których rzepka jest szersza od uda? Kobieta powinna mieć czym ścisnąć głowę swojego faceta podczas orgazmu. Ktoś wrzucił tu taką fotę http://zapodaj.net/fbc79d45b2b82.jpg.html Jeśli to są ładne nogi, to współczuję.

Gość gość
Dziewczyny ze zdjęcia mają chude i pająkowate nogi no ale czego sie spodziewać w erze anorektyczntch i antykobiecych kanonów"piekna" prawdziwa kobieta ma na czym siedzieć i ma krągle uda figura gruszki jest sexy, autorko glowa do góry nie masz powodów do kompleksów.

Gość martaaaaa23
a co innego może pisac prawiczek który w zyciu kobiety nie dotykał? :O Nie wypowiadaj sie, bo nic nie wiesz. Te nogi SĄ obleśne. Grube kloce z mega cellulitem.

Gość gość
Grube zazdrośnice się odzywają. W udach wystarczy mieć mięśnie, a nie zwały tłuszczu ;)

Gość Znudzona rzeczywistością
Ona nie ma mięśni, bo nie ćwiczy. Dobrze jedna prawi, że trzeba ćwiczyć. :-)

Gość gość
Jako facet osobiście wole kobiety o dużych tyłeczkach i okraglych udkach przy szczuplutkiej talii niż jakies modelki wieszaki i pajęczaki.

Gość gość
chociaz ma nogi, a nie szczudla oblesnie chude. na patykach nawet nie polozysz glowy bo uwiera.

Gość gość
Widzę że baby poczuły krew i idą za ciosem desperatki, no ale swój brak urody trzeba zrekompensować sobie obrabiając dupę innym kobietom :P Wrzućcie swoje foty, a nie lasek po kuracji photoshopem, bo tylko idiota uwierzy że te modelki wyglądają tak w rzeczywistości.

Gość gość
" dużych tyłeczkach i okraglych udkach przy szczuplutkiej talii " No własnie, bo jako facet wierzysz, że to wszystko idzie w parze. Otóż w większości pzypadków jak ma się duże podwozie to w talii 65cm się nie uzyska i w drugą stronę: szczupła talia oznacza szczupłą budowę w ogóle. Nie mówię tu o jakichś wyjątkach, ale o przeciętnej kobiecie.

Gość gość
Polak bierze byle co, bo żadna zgrabna kobieta nie weźmie byle polaczka. To są zgrabne nogi? Naprawdę, uśmiałam się! :-D

Gość gość
Pierwsze zdjęcie jest zrobione przez paparazzi zresztą wystarczy oglądnąć z nią filmiki na yt aż tak ciężko uwierzyć, że istnieją zgrabne kobiety? :-)

Gość gość
Te modelki to karykatury kobiet zabiedzone glodowymi dietami bez tylka i na patykowatych nogach. Żaden z nich ideał kobiety.

Gość gość
Faktycznie baby sa glupie i zawistne. :D

Gość gość
A czy ktoś tu twierdzi że autorka ma najpiękniejsze nogi na świecie? Zgrabne kobiety istnieją ale jest ich max 5% populacji, reszta jest bardzo przeciętna. Poza tym nie każdy gustuje w kobietach ważących 40kg, większość facetów woli kobiety o wadze normalnej, czyli nie chuda i nie grube, a modelki jak to modelki normalnej wagi nie mają.

Gość gość
Jaki facet wiem ze wiele kobiet ma tak zwana figurę gruszki i duza różnice miedzy talią a biodrami i jest to mój ideal znam wiele kobiet o smuklej talii i szerokich bioderkach i udach.

Gość gość
Ja akurat szczerze mówię, mam chude nogi (łydka 32, udo 46), ale znowu zaczynam ćwiczyć po chorobach i znowu w miesiąc dorobię się ładnych nóżek. A osoba gruba, z cellulitem itd musi nawet i rok pracować na taki efekt. Proste

Gość gość
dziś Te są za chude. Ja wolę candice swanepoel, ratajkowski, Alene shishkova czy Edyte Górniak one mają zgrabne nogi.

Gość gość
Ty nie pisz tak na polakow, bo obcokrajowcy to dopiero wola kraglejsze panie. Sama jestes zakompleksiona i zawistna, ze facetowi sie podobaja nogi ze zdjecia. Patykow nikt nie lubi i koniec

Gość gość
Jeszcze foty z Oświęcimia wrzućcie :P Nie ma nic gorszego jak takie wychudzone nogi, do tego z krzywymi kolanami :)

Gość gość
No tak, jak jako gruszki nazywamy 75cm w talli i 110 w biodrach to nie wmawiaj mi, że ta talia jest w jakikolwiek sposób smukła czy czy szczuplutka. Szczupła talia to 60-65cm, a taka laska nie będzie mieć wielkiej d**y.

Gość gość
Choćbym chciała to nie mam czego zazdrościć, ale w porządku.

Gość gość4imp
Tak czytam, czytam, czytam i rozumiem gdyby krytykantka wstawiła fote swoich nog i napisała:to są zgrabne nogi! Ale zdjecia modelek? :D Rzeczywiście idiotka. ;) Dobranoc wszystkim. :)

Gość secret_martin
Haha, ale śmieszne jak baby się wściekły że nogi autorki się facetom podobają. :D

Gość gość
I to ja co pisałam, że mam chude nogi. Nie wiem po kiego gadacie, że NIKT takich nie lubi bo na powodzenie nie narzekałam i przebierałam w facetach a jestem mega szczupła ;) Może po prostu trafiałam na normalnych którzy cenią proporcjonalność i kobiecość, a nie jakies dziwne normy.

Gość gość
Noga jak noga... :) serio :D

Gość gość
może te nogi po prostu często rozchylałaś, to nic dziwnego że miałaś "powodzenie"

Gość gość
no patrz, a autorka tez nie moze chyba narzekac na adoratorow :D ja patyczkami to lubie jesc chinszczyzne. smutne jest to, ze patyk mowi o kobiecosci...