Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o moich nogach?

Polecane posty

Gość gość
Anoreksja to choroba psychiczną. Piękne kobiety oceniacie negatywnie a autorkę brzydka pozytywnie a wiecie dlaczego? Bo nigdy nie będziecie mieć zgrabnych kobiet tylko takie byle co jak Autorka.

Gość gość
Dlaczego niektórzy faceci uważają że grube = kobiece? :O Kobiecość to właśnie szczupłość, smukłość, wiotkość. Gigantyczne uda autorki nie mają NIC wspólnego z kobiecością, nawet jeśli ma szczupła talię.

Gość gość
zdrowy facet nie poleci na kościotrupa bo jaja sobie rozbije o kości

Gość gość
Kobiecość to właśnie szczupłość, smukłość, wiotkość x Może dla kobiet, dla facetów ideałem kobiet nigdy nie były modelki... wystarczy przyjrzeć się kobietom które co rok zostają uznane za najseksowniejsze w różnych plebiscytach. Masa aktorek uznawanych za kanon piękna, każda z tych kobiet miał wagę normalną, taka Marilyn Monroe... do modelki jej daleko, zbyt ładna z twarzy też nie była, super ciała nie miała, a jest seksowna i kobieca jak cholera. Te babskie gazety nieźle ryją wam w łebkach, faceci chcą kobiet normalnych, a nie sztucznych i wychudzonych.

Gość jestem Dorota
ale się temat rozrósł :D a o czym tu gadać? Nogi są brzydkie, tłuste i bezkształtne i tyle

Gość gość
Czytając twoje wypociny z ciebie musi być byle co wredoto. :D

Gość gość
Kobieca kształty to płaski brzuch, talia, pupa i szczupłe uda Np. Ta ma płaski brzuch, biust, tyłek i normalne uda http://zapodaj.net/5ea6f74108793.jpg.html wiem, że mężczyznom teraz takie się podobają, ale ta jest zgrabna i nie ma wielkich nóg

Gość gość
kobiecosc to koscistosc? kobieta fizycznie przystosowana do rodzenia dzieci. im bardziej sucha tym ciezej sie rodzi. udowodnione naukowo. wniosek taki, ze suche nie jest kobiece. suche nie ma piersi ktore kobiecie sa potrzebne. koniec i kropka. pilnuj chlopa jak go masz i ciesz sie, ze lubi oblizac a nie wbic zeby bo nie mial by w co ;)

Gość gość
dla mnie ten typ sylwetki wyżej wygląda jak parodia. Tyłek napompowany, wygląda jak silikonowy, talia aż nieproporcjonalnie wąska, do tego przeważnie sztuczne cyce

Gość gość
ale jakaś małpa zazdrości autorce :D

Gość gość
Ale skąd Wy u diabła nagle anoreksję wytrzasnęliście? :D Obrażacie się bo jakieś idiotki zwyzywały autorkę to teraz wyzywacie kazdą boguduchawinną osobę. Trafił swój na swego i tyle

Gość gość
gość dziś x Ty chyba żartujesz że coś takiego podoba się facetom, przecież to karakan, nieproporcjonalnie krótkie nogi, sztuczne cycki i mega wielki kuper... ładne to to nie jest :)

Gość gość
ona chłopa ma chyba wyimaginowanego :D

Gość gość
gość dziś dla mnie ten typ sylwetki wyżej wygląda jak parodia. Tyłek napompowany, wygląda jak silikonowy, talia aż nieproporcjonalnie wąska, do tego przeważnie sztuczne cyce Kobieta z większymi kształtami, zgrabna i wyćwiczona nie. Candice swanepoel, ratajkowski, shishkova, Górniak, Helga lovekate, markina, Diana melison nie A niewyćwiczona, brzydka autorka tak? W porządku, już nic więcej nie pisze.

Gość gość
Nie idiotki tylko jedna idiotka pluje sie.

Gość gość
"kobiecosc to koscistosc? kobieta fizycznie przystosowana do rodzenia dzieci. im bardziej sucha tym ciezej sie rodzi. udowodnione naukowo. wniosek taki, ze suche nie jest kobiece. suche nie ma piersi ktore kobiecie sa potrzebne. koniec i kropka. pilnuj chlopa jak go masz i ciesz sie, ze lubi oblizac a nie wbic zeby bo nie mial by w c" Kobiecość to BYCIE kobietą. Można mieć super figurę a jak się ma za przeproszeniem g****o we łbie to tylko idiota na taką poleci. x A do rodzenia dzieci są biodra a nie łydki czy wielki biust (ilość mleka nie zalezy od biustu w najmniejszym stopniu, a od gruczołow mlekowych), moja matka ważąc 55/173 była idealnie przystosowana do rodzenia dzieci i każdy poród był krótki i bezproblemowy. A była "sucha", jednak miała odpowiednie uwarunkowania anatomiczne. Trochę poczytaj o tym i o tych badaniach zanim zaczniesz pisać

Gość gość
Co ty masz z tym wyćwiczeniem? Myślisz że faceci lubią jak kobieta ma zarysowane i widoczne mięśnie? W widoku odznaczającego się mięśnia i kości pod skórą u kobiet nie ma nic pięknego.

Gość gość
dokładnie tak, ratajkowski jest chuda Ratajkowski ma ładną twarz i całkiem ładne cycki. I to wszystko. Reszta ciała do wyrzucenia

W tej pozycji są zachęcające, jednak chciałoby się zobaczyć więcej :)

Gość gość
" Nie idiotki tylko jedna idiotka pluje sie. " Mnie posądzacie o wpisy drugiej laski co się chwali "psami" i wyzywacie. A od początku i idiotów i idiotek sporo się tu wpisało, jak pisałam - ten sam poziom. Meski męzczyzna nie będzie jechał kobiety za wyglad, nawet jak ona mu się nie podoba, przynajmniej w moim otoczeniu takich nie ma.

Gość gość
23.19 debilko niedojepana nie porównuj modelek zrobionych do normalnych ludzi, bo pojęcia nie masz o czym bredzisz. zreszta wygadałaś sie jak jesteś chora i koścista :D

Gość gość
Niewycwiczone ciało nie jest jędrne. Nie wiem co tu siedzą, że mężczyźni, ale chyba strasznie zakompleksieni

Gość gość
3.19 debilko niedojepana nie porównuj modelek zrobionych do normalnych ludzi, bo pojęcia nie masz o czym bredzisz.  zreszta wygadałaś sie jak jesteś chora i koścista  Mylisz mnie z kimś innym. One są wyćwiczone plus niektóre mają implanty są piękne, ale ty brzydalu nie przyznasz mi rację tylko będziesz chwalił brzydka kobietę.

Gość gość
Chyba raczej ty jesteś zakompleksiona bo plujesz jadem na wszystkich, a jędrna to może być skóra jej ćwiczeniami nie ujędrnisz, co najwyżej możesz ją napiąć rozbudowując tkankę mięśniową lub tłuszczową.

Gość gość
gość Tak, jest nieciekawa. Między nogami ma wielką przerwę. To jest bardzo niekobiece. Gdyby zdjęła bieliznę, byłaby obrazem nędzy i rozpaczy. Małe cycusie i wychudzone uda.

Gość gość
Cwiczenia ujędrniają ciało, brzydalu nie masz szans na atrakcyjną kobietę aż cie szlak trafia. :-D

Gość gość
gość dziś akurat ta laska jakoś mało trenuje, bo widać to bardzo dobrze po jej tyłku, nie ma jędrnej skóry.

Gość gość
szersze biodra niosa raczej za soba wieksza wage. gruczoly trzeba gdzies zmiescic. na plaskiej klatce ciezko o to. nie zmienisz tego, co od wiekow kazdy wie. kraglejsze ksztalty sa bardziej kobiece. nie jedna kobiete znam i jakims cudem te chudsze mialy problemy. nie przeskoczysz tego.

Gość gość
Co ona p******i w każdym poście o wyćwiczeniach, skoro większość ludzi nie trenuje. :D To jakaś idiotka jest. :D