Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cierpiaca6789

jest tu jakis psycholog? ciagle mam czarne mysli

Polecane posty

Gość cierpiaca6789

Ciagle mam.czarne.mysli, glownie dotycza meza ale czasami tez dziecka. Boje sie ze cos im.sie staje, ze ich strace. Zaczynam.o tym.myslec i wyobraznia wkracza w.naprawde bolesne obszary smierci,.pogrzebu i zycia bez nich. Co.mi.jest? Jak mam sobie poradzic? Umarlabym.gdyby cos im.sie stalo. Nie umiem bez nich zyc. Kocham ich cala soba,.wszystko dla.nich zrobie. Pomocy

Gość gość
Ja tak mam też,ale tylko jeśli chodzi o dziecko(akurat w planach mam rozwód), ciągłe choroby córki sprawiają że non stop odczuwam wielki niepokój, lęk, boli mnie brzuch z nerwów i też takie myśli mam jak Ty, co i rusz mnóstwo sytuacji gdzie jakieś dziecko jest ciężko chore, albo że coś się gdzieś komuś stało......nie daję rady :-(

Gość gość
Mnie tez nieraz.maz tak wkurza, ze szok ale.i tak.sie o.niego boje jak nie wiem

Gość gość
Mam to samo. Bo je sie jak moj facet wychodzi rano do pracy. I panicznie boje sie ze poronie. U mnie to po czesci usprswiedliwione. Bo moj ojciec wyszedl jednego dnia a drugiego zostal znaleziony martwy. Boje sie ze znow dostane taka wiadomosc o kims mi bliskim. I na sama mysl o tym chce mi sie ryczec.

Gość cierpiaca678
Ja juz godzine rycze i.nie moge zasnac. Nie chce tych mysli ale.one.co.jakis czas wracaja

Gość gość
Moze jakis film widzialas? Albo cos przeczytalas w takiej tematyce? Bo z niczego to sie nie bierze. Albo moze przeczucie? Ja pamietam wstalam rano i mialam takie dziwme uczucie niepokoju, az chcialam jechac do szpitala sprawdzic czy wszystko ok bo myslalam ze pojade na USG i dowiem sie ze malenstwo nie zyje a tymczasem po poludniu dostalam wiadomosc ze moj ojciec nie zyje. To o niego chodzilo.

Gość cierpiaca6789
Boje sie, oby to nie przeczucie

Gość gość
Zajmij się czymś bo takie myśli przychodzą czasem z obaw,bezsilności,silnego przywiązania tyle się teraz w tv mówi o złych rzeczach -odstaw całkowicie wiadomości wyjdźcie do natury,na spacer do lasu

Gość gośćtez to przeżyłam
Powinnaś jak najszybciej zgłosić się do psychologa jeżeli nie pomoże to do psychiatry , wiem co mówię! Bo męczysz się tylko. Trzymam kciuki

Przez kilka ładnych lat męczyłam się z czarnymi myślami, ciągle się smuciłam. Zdecydowałam się pójść do psychologa i wszystko zaczęło się układać http://www.self-psychologia.pl/ To było trudne, ale przyniosło mi wielką ulgę.

Gość Sanchita
Takie czarne myśli, które utrudniają codzienność, nadają się na terapię psychologiczną

Gość gość
Tez tak mam. Dodatkowo jezzcze mysle o sobie. Boje sie, zebym nie zachorowala czy cos i nie osierocila dziecka

Gość werkaaaaa89
Najlepiej w takiej sytuacji udać się do psychologa. Można w ten sposób sobie pomóc. Tutaj https://psychomedic.pl/psycholog-warszawa jest namiar na klinikę Psychomedic. Zarejestrować się tam można przez telefon oraz online. Nie trzeba tam długo czekać na wizytę.

Gość gość
A skad wiesz spamerska k***o ze dziewczyny sa z Warszawa? ? Nigdy nie poszlabym do lekarna ktory z braku laku tak kiepsko sie reklamuje :o Dobry lekarz czy poradnia , brons sie sama i zawsze beda pacjenci DNO