Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcenela

Imie NELA co sądzicie

Polecane posty

Gość chcenela

Imie NELA co sądzicie

Gość gość
Urocze. Bardzo je lubię - Mam psa cane corso o takim imieniu ;)

Gość gość
Imię ładne. Ale ja swojego dziecka bym tak nie nazwała bo mam bardzo nieszczęśliwa znajoma o tym imieniu i przez to jakiś źle mi się kojarzy.

Gość fwferf
To nie jest imię. To taki wymysł nie wiadomo skąd, i w związku z tym bardziej nadaje się jako dźwięk do wabienia jakiegoś zwierzęcia domowego (choć też nie za bardzo bo zbyt słabo brzmi). Równie dobrze można nazwać tak czyściki kuchenne, tampony czy inne artykuły. Dla odmiany poszukaj wśród imion.

Gość gość
Ciekawe z tym cane corso... A w mojej okolicy mieszka perro de presa canario, też imieniem Nela.

Gość gość
Kornelia owszem natomiast nigdy nie nazwałbym dziecka Nela.

Gość gość
Bardzo ładne :) Takie słodkie :)

Gość gość
Słodkie, idiotyczne, infantylne i kompletnie nie pasujące na imię. Doprawdy, ludziom brakuje wyobraźni, brakuje oczytania żeby zrozumieć konteksty kulturowe i traktują te biedne dzieciska jak eksperymenty i swoją własność. No dalej, wymyślaj jakie wyrazy jeszcze ci się podobają i czego by tu nie nadać jako imienia. W końcu się nie sprzeciwi biedactwo a i otoczeniu można powiedzieć "to moja sprawa" (podobnie jak o wyborze majtek).

Gość gość
Nela ...tak 45 letnia Nela bez tak naprawdę imienia bo to durne zdrobnienie... Tak jak Asia Mariolcia Kamisia Julcia.... Niedługo debilki zaczną dawać w papiery córkom tak właśnie 'Julcia Kowalska" " Martuś Nowak" i tak dalej.