Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny z małymi piersiami nie mają stałych partnerów

Polecane posty

Gość gość
bardzo często osoby które mówią np "nosze rozmiar M", po prostu się w niego wciskają, wszystko na styk, bardzo obcisłe rzeczy, a sadełko sie wylewa. Inni noszą np. 42, bo lubią luźne ciuchy. Więc informacja o tym jaki rozmiar się nosi w ogole nie jest miarodajna

Gość gość
Do 1.07- nie wciskam sie na sile w rozmiar s :) a wylewac mi sie nie ma co,wiec niech da ci do zrozumienia to ze mam bardzo duze powodzenie i zazdrosc kolezanek,no ale skoro niewierzysz to juz nie jest przeciez moj problem,pisze jak jest. Owszem podawanie rozmiaru nie jest odpowiedne bo na mnie rozmiar s lezy wspaniale i mam czym go wypelnic,a ty lub ktos chudszy z np z 10kg majacy szerokie biodra(bo kosci nie chudna)tez zalozy rozmiar s tyle ze na tylku bedziesz miala albo deske albo beda wisialy i ot caly problem.ale ok skoro uwazasz ze jestem gruba wazac 58kg to raczej musisz wybrac sie do dietetyka zeby dowiedziec sie czy to jest nieodpowiednia waga

Gość gość
Mój post był tylko z tej 00:44 ;) Dlatego ja pisałam o ćwiczeniu, bo inaczej się prezentuje taki co waży 58 i ma sam tłuszcz a inaczej taki normalniej zbudowany. Od kości sporo też zalezy - jak ktoś drobny to z mniejsza wagą wygląda pełniej. x A co do kolezanek - każdy jest taki jaki mu się podoba, wolą być chude to ich sprawa. Może im się z kolei wydaje, że uwaga się na nich skupia ;) Tego co kto o sobie myśli nikt mu nie zabroni. Ale wg mnie głupota są same diety - chce się mieć fajne ciało to ruch jest potrzebny, wtedy nawet jak się jest chudym to ma się ten tyłek i fajne nogi.

Gość gość
Kolezankom sie nie wydaje bo same mowia o tym wprost,sa chude z wyboru ale narzekaja-jak ja chcialabym wygladac tak jak ty,albo miec taka figure.Z twojej odpowiedzi wywnioskowalam ze uwazasz ze jak waze 58kg to jestem oblana tluszczem?nie nie jestem,moze i nie mam kaloryfera na brzuchu ale jest plaski i jak zaloze te jensy w rozmiarze 36 to nic mi sie nieodcina,mam waskie biodra,ale zgrabny fajny tyleczek,jak dla mnie i mojego meza mozebyc nawet wiekszy.mam ci podac swoje wymiary zebys zobaczyla ze 58kg to nie tluszcz? Biust 92 talia 73 biodra 81.Nie wiem czemu tyle waze a mam taka figure(waga na pewno dziala) moja kolezanka wazy 49kg przy tym samym wzroscie i wyglada grubiej ode mnie,moze dlatego ze ma szerokie biodra.Mi zawsze mowia ze jestem ciezka bo mam duzo miesni i one wiecej waza,no ale jak mowilam-mam mase ruchu ale nie cwicze,z 8lat temu chodzilam codziennie na basen przez dlugi czas moze to od tego;) a ty ile wazysz skoro uwazasz ze jestem gruba?

Gość gość
Jestem facetem i zdecydowanie wole normalne kobietki,szczuple ale bez kosci na wierzchu,ktore jest za co zlapac.Takie chude kobiety jak ktos tam wyzej pisal paulina sykut nie wygladaja w oczach facetow atrakcyjnie,jest bardzo chuda i jej glowa jest wielka w porownaniu do reszty ciala.piersi moga byc male,nieprzeszkadza mi to,ale wyglad modelki mi przeszkadza. Moi koledzy maja ten sam gust.do goscia wyzej: Twoja waga jest ok,moja kobieta wazy ok tyle samo co Ty przy podobnym wzroscie i jest z******ta

Gość mężczyzna nie dzieciak
gość wczoraj "te z małymi biustami przeważnie są szczupłe, zgrabne i mają ładną sylwetkę, wiec mają duże powodzenie " Nie, sa chudymi kościotrupami, obrzydliwymi dla prawdziwych męzczyzn. Musiała to baba pisać, bo żaden normalny facet nie napisze, że szczupła laska z małymi cyckami jest atrakcyjna x Mało wiesz chłopcze o Kobietach, a o Mężczyznach jeszcze mniej. Szczupła dziewczyna z drobnym, sterczącym biustem to strzał w dziesiątkę.

Gość gość
9.22 a czemu wypowiadasz sie w imieniu wszystkich facetow? Dla mnie taka chudzina ze sterczacymi sutkami bo cyckow to ona nie ma, nie jest atrakcyjna.nie bede ocieral sie o kosci w lozku bo jeszcze polamie sie cos i dopieroby bylo

Gość gość
gościu masz rację. Te chude szkapy bez biustu nie mają szans. Ja uwielbiam te z ciałkiem i biust E-F najlepszy !

Gość gość
Do 9.50 no nie ja wole takie troszkie chudsze z miseczka c-d no ale co kto woli;)

Gość bzdura totalna tylko po to
by dyskryminowac kobiety z mniejszym biustem :(

Gość gość
A ja jestem szczupła i mam biust 75 f.Jeszcze nie spotkałam mężczyzny,któremu by się nie podobał.

Gość gość
To jesteś dla mnie Bogini :) Taki masz cudowny biust. Pieścił bym go wieki !

Gość dziewczynadrobnejbudowy
ja waze 47kg mam 159cm ,jestem drobnej budowy, jak dotad nikt nie narzekal na moja figure, w biuscie mam 87cm, w talii 62cm a w biodrach 91cm, mam sterczacy tylek, plaski brzuch, szczuple nogi i zgrabny maly biuscik 65E :) figura nie powala ale ja sie z niej ciesze, jem ile chce i co chce bo i tak nie moge przytyc :P

Gość Ad_ri_an_
Jestem 15 lat po ślubie. chyba musze moją żonę zostawić żeby Ci statystyk nie psuć. Biust ma A i jakos mi nie przeszkadza. Zastanawia mnie co za kretyn wiecznie czepia się małych piersi.

Gość gość
gość dziś wyglada że byłbym pierwszy. Jakie by duże piersi nie były ładne za młodu to z wiekiem będa przy pępku. obbrzydliwe

Gość gość
Naprawdę? Wyobraz sobie ,że mam już 46 lat i nie są przy pepku. Dziwne? Lekarka ,która mi ostanio USG robiła pytala nawet czy na pewno są prawdziwe.

Gość gość
Naturalne mialo być oczywiście.

Gość gość
duze biusty zawsze zwisaja, nie sa one w pelni sterczace ,kazdy zwisa w pelnym stopniu

Gość gość
Jeśli są duże to i zwisają. Ja właśnie takie lubię. Małym to nie grozi.

Gość gość
popieram przedmówcę - każde duże piersi wiszą. mniej czy bardziej. to że nie wiszą do pępka nie oznacza ze nie wiszą wcale

Gość gość
Jeszcze raz przepadam za takimi. Jak leżę pod nimi i kobieta nade mną to normalnie rozkosz bez końca. Pieścić takie cuda, a jeśli ma wielkie otoczki i duże sutki :) To już ...

Gość gość
Probujecie się na siłę doszukiwać jakichś reguł Bycie w związku to w ogóle przeciętna zyciowo sprawa dla przeciętnych ludzi Ludzie nieprzecietni nie znajdują swoich "połówek"

Gość gość
To sucha decha. Mają być duże i wiszące.

Gość gość
"Biust 92 talia 73 biodra 81." No to ja waze o wiele, wiele mniej a mam talie 57, biodra 87, cycki fakt, ze mikro bo 65. Jednak mimo to nie jestem gruszka i spodnie nosze XS.

Gość Zawsze wolałem dziewczyny
z mniejszym biustem mimo że nie jest to az tak ważne i byem też z kobietami z dużym... A tekst że autor wnioskuje to pod kątem zdjęć znajomych dziewczyn na FB jest jak dla mnie z D**Y . Ile ma takich znajomych 10? :D:D:D:D gdyby analizował przynajmniej 1 milion albo 100 tys

Gość a to muslala pisać idiotka
gość wczoraj "te z małymi biustami przeważnie są szczupłe, zgrabne i mają ładną sylwetkę, wiec mają duże powodzenie " Nie, sa chudymi kościotrupami, obrzydliwymi dla prawdziwych męzczyzn. Musiała to baba pisać, bo żaden normalny facet nie napisze, że szczupła laska z małymi cyckami jest atrakcyjna Ewentualnie przy********y bardzo gość

Gość zwisający cyc jest obrzydliwy
tak jak czarny penis 😭

Gość gość
No to ja waze o wiele, wiele mniej a mam talie 57, biodra 87, cycki fakt, ze mikro bo 65. Jednak mimo to nie jestem gruszka i spodnie nosze XS. x 65B cycki, bo mi się nie dopisało i śmiesznie wygląda :D