Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to rozegrać? Czy dać mu jeszcze jedną szanse???

Polecane posty

Gość gość

Facet po 2,5 roku związku zaczął się mniej starać i mnie olewac. Rozstaliśmy się ale w weekend spędziliśmy razem w górach. Wyjazd był wczesniej zarezerwowany. Na wyjeździe było idealnie. Oboje byliśmy bardzo zadowoleni. On sie mega starał i poczułam że być moze nadal mu zależy. Wróciłam do domu. On napisał że chcialby spróbować jeszcze raz. Ja w sumie też bym chciała ale boję się że jeśli powiem spróbujmy on znów przestanie się starac. Nie chce zbyt szybko mu odpuscic zeby jeszcze sie staral i zebym miala pewność ze mu zalezy. Jak to teraz rozegrac?? Jestes swiezo po przyjeździe. Nie odpisywac mu? nie odbierac? Odsunąc się od niego? Co radzicie??

Gość gość
Dodam że moje obawy są spowodowane pośrednio tym że rozstalismy się w sumie 2 tyg temu dopiero ale seksu nie uprawiamy od ponad miesiaca. On nie ma nikogo i nie poszedłby z nikim innym do łóżka niz ja. mysle że może mieć "chcice" i dlatego był taki idealny na wyjeździe.

Gość gość
trzymaj go na dystans jakis czas, czym bardzij bedziesz niedostepna on bedzie bardziej cb pragnal

Gość gość
Odbieraj I odpisuj... jezeli on sie niezbyt stara to poprostu graj niedostepna, ale bez przesady. Daj mu szanse. W koncu to 2,5 roku. Zobaczysz co bedzie dalej. powodzenia :)

Gość gość
Ok. To będę niedostępna. Mam nadzieje ze to pomoze bo w sumie zalezy mi jeszcze na nim.

Gość gość
a co jesli bedzie chcial sie spotkac?

Gość gość
Na razie działa. Jestem obojętna. Czasem mu odpisuje czasem nie. Po smsach widzę że jest zdezorientowany i zaczyna się starać. Co mam zrobic jak bedzie sie chciał spotkac??