Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powodzenia ziomki

Kobiete jest niemożliwe uszczęśliwić, NIEMOŻLIWE

Polecane posty

Gość powodzenia ziomki

bo jak już jesteś blisko uszczęśliwienia kobiety to poprzeczka zostaje zawsze podniesiona i kobieta wymaga więcej, lepiej, itp itd, i tego nie ma końca, więc dajcie sobie spokój. Jak jej źle to dajcie jej rozwód lub niech sobie idzie w cholere niszczyć życie innemu debilowi. To mówi facet doświadczony z kobietami, i daje tu dobrą rade dla was młodszych i jeszcze mokrych za uszami.

Gość gość
Taaa, ty i "doświadczony"? W CZYM? W głupocie. Bredzisz lebiodo i gófno wiesz. Sp/ie/rd/al/aj na drzewo banany prostować.

Gość gość
gość dziś Taaa, ty i "doświadczony"? W CZYM?.... xxxx spier/dalaj tępa kobieto, jesteś podludziem i dobrze o tym wiesz, jesteś niżej niż gó/wno s********o na trawnik psa, zamknij swojego krzywego ryja z kg tapety i mejkapu jak jakaś niedorobiona małpa

Gość gość
broken ty też lepsza nie jesteś, więc nie pakuj się w temat który cię nie dotyczy

Gość gość
Hmm, mam faceta. Hmmm, jestem szczęśliwa. Jak to MOŻLIWE? :D Może po prostu jest niesamowitym mężczyzną :D

Gość gość
Fenomenalnie wręcz tuli :P Ale ma taką niedzisiejszą przypadłość, że tuli tylko tę którą kocha i jakoś się w takiej "frajerce" zakochal także nici z tulenia na dwa fronty :P

Gość gość
ty kupo goowna uszczęśliwiasz kobiety samym faktem, że trzymasz się od nich z daleka. Żadna nie lubi znaleźć się w pobliżu gnoju, bo można sie pobrudzić.

Gość gość
Niektóre kobiety pójda na wszystkie kompromisy żeby tylko zdobyć faceta :D:D:D

Gość gość
gość dziś Hmm, mam faceta. Hmmm, jestem szczęśliwa. Jak to MOŻLIWE? smiech.gif Może po prostu jest niesamowitym mężczyzną smiech.gif X Mój podobny do Twojego. Widocznie to są prawdziwi mężczyźni a nie jakieś bezmyślne kołki jak ten tutaj, tak jak i prawdziwe kobiety a nie jakieś aspołeczne "broken" gluty .

Gość gość
Bonobo też i co z tego.

Gość gość
Nie wiem o co ci chodzi, brokułinside, ale może jak zwykle zrób sobie dobrze jakimś warzywem.

Gość gość
Tak, masz rację autorze postu. Nie jest to możliwe. Wiesz dlaczego? Bo jak trafi się wam kobieta, która was kocha i chciała by wam dać szczęście, to kopiecie ją w tyłek i szukacie innej, która da wam dreszczyk emocji. Tamtej jesteście pewni i przestaje już was to pociągnąć. Więc nie płacz tutaj jacy jesteście biedni, bo sami potraficie niszczyć swoje i kobiet życie bez mrugnięcia okiem.

Gość gość
Nie nudź. Poznałaś kołka i teraz żalisz się na facetów. Ucz się na błędach, wyciągaj wnioski i myśl. Po to masz rozum. Temat jest o niemożliwości uszczęśliwieniu KOBIETY, nie faceta.

Gość gość
Temat denny troche ale ok... Tylko po co wy sie tak wyzywacie?! Ja piertole co wam to daje, ze komus pocisniecie?! Wojewodzki jednak mial racje-Polski internet jest najbadziej wulgarny i wredny.

Gość gość
Nie żalę się., wyrażam swoją opinię na temat możliwości uszczęśliwiania kobiet. Są takie, które można uszczęśliwić i takie które nigdy nie uszczęśliwisz ( księżniczki). Te drugie pobudzają wasze emocje, fundują wam huśtawkę emocjonalną, ale przez to was pociągają i takich szukacie. Pierwsze, których jesteście pewni, po pewnym czasie zaczynają się wam nudzić, bo nie macie kogo zdobywać. Ot cała filozofia.

Gość gość
Temat denny troche ale ok... Tylko po co wy sie tak wyzywacie?! Ja piertole co wam to daje, ze komus pocisniecie?! Wojewodzki jednak mial racje-Polski internet jest najbadziej wulgarny i wredny. x Zniżamy się do poziomu takich szmat jak ty. Bo inaczej byście nas nie zrozumiały.

Gość gość
gość dziś Fenomenalnie wręcz tuli jezyk.gif Ale ma taką niedzisiejszą przypadłość, że tuli tylko tę którą kocha i jakoś się w takiej "frajerce" zakochal także nici z tulenia na dwa fronty jezyk.gif xxxx nie martw się, twój miś też pójdzie kiedyś na doopy, to pewne jak to że będzie rano wschód słońca