Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy NAJWCZEŚNIEJ pojawiają się objawy ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Uprawialam seks bez zabezpieczenia ( pojawił się słynny preejakulat ) dlatego jestem zestresowana. Po fakcie okazało się że był to dokładnie dzień owulacji. 12 dni przed spodziewaną miesiączką, czyli 8 dni temu. Oczywiście pytając o objawy , nie myślę o takich typowych jak mdłości. Bardzo, bardzo bolą mnie sutki przy dotyku.( Pierwszy raz w życiu mam coś takiego) oraz naprawdę spore, "czyste" uplawy. Wyskoczyło mi też pierwszy rafz zimno na wardze ale raczej tego hipotetyczny zarodek mi nie sprezentował :p proszę o normalne odpowiedzi i darowanie sobie porad odnośnie antykoncepcji bo wiem, że głupio zrobiliśmy. Mam 20 lat, reguralne miesiączki, zdrową macice oraz jajniki, niedawno badane, zero chorób ginekologicznych, wenerycznych lub hormonalnych ;)

Gość gość
Najwcześniej na następny dzień z samego rana. Zapach kawy wystarczył żebym poległa a potem wszystko mi śmierdziało. Każdy jest inny. Zrób test.

Gość gość
Ja nie miałam żadnych objawów do samego końca, zero mdłości wymiotów zachcianek. Może tylko zmęczenie straszne jakoś w 3 miesiącu utrudniało mi życie więc jak widzisz ciążę można przejść bezobjawowo, czego Ci serdecznie życzę.

Gość kamola1990
u mnie bardzo szybko. jak juz potwierdzilam, ze jestem w ciazy, od razu zaczelam brac prenatal uno. ginekolog mi go polecil, bo ma kwas foliowy i imbir, ktory lagodzi niechciane objawy.