Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta hetero

Pracuję z lesbijką i czuję ekscytację. To normalne u kobiety hetero?

Polecane posty

Gość kobieta hetero

Sama uważam się za hetero i miałam partnera. Teraz pracuję w pokoju z pewną kobietą, która otwarcie przyznała się do orientacji les. Od tamtej pory czuję się jakoś inaczej przy niej. Jestem jakby nakręcona. Sama wielokrotnie fantazjowałam o damskim seksie ale tylko fantazjowałam. Nigdy nie brałam na poważnie myśli o realizacji tego marzenia. Myślicie, że w obecnej sytuacji może coś jednak wyjść z tego?

Gość gość
Szkoda gdybys nie spróbowała. Dziewczyno - jedno życie!

Gość 0mega
I właśnie dlatego nie chcę ujawniać się ze swoją orientacją, żeby nie było niezręcznie w mojej pracy.

Gość gość
ja tak samo mam, ostatnio dowiedziałam się że pewna dziewczyna jest les, z wyglądu nigdy bym nie przypuszczała, od tego czasu zachowuję się przy niej inaczej, choć wcale nie chcę, to samo się dzieje

Gość gość_Dosana
Autorko a Ty jej powiedzialas o swoich wczesniejszych fantazjach?

Gość gość_Dosana
Mialam na mysli te fantazje z kobietami ma sie rozumiec ;)

Gość gość
hmmmm, prowokator czy nie? On nigdy nie zaczyna tak z grubej rury, ale może jednak?

Gość kobieta hetero
Dosana Co Ty w życiu bym się nikomu twarzą w twarz nie przyznała :D Tym bardziej jej gdzie wiem, że jest lesbijką. Podczas tamtej rozmowy ona też mnie spytała o orientację i odpowiedziałam, że jestem hetero. Od tamtej pory już żeśmy o tym prawie nie rozmawiały. Zauważyłam jednak coś jeszcze. Wcześniej była jakby ciut bardziej sympatyczna i chętna do spotkań. Np. proponowała mi np. wspólny wypad na miasto po sklepach ale jakoś nigdy się nie mogłyśmy zgadać co do terminu bo albo ja miałam popołudnie zajęte albo ona nie mogła gdy ja miałam wolne. Od pewnego jednak czasu, chyba właśnie od tamtej rozmowy gdy powiedziałam, że jestem tylko hetero to już nie proponuje spotkań. Może to przypadek, może nie ma czasu ale.... ale... ale...

Gość gość_Dosana
Po co ma sie z Toba umawiac jak powiedzialas ze jeste hetero? Ona to pewnie odebrala jako Twoja odmowa i przestala. Nieewykluczone ze wczesniej probowala cos krecic nigdy nic nie wiadomo.

Gość kobieta hetero
Naprawdę myślisz, że ona mogła coś do mnie próbować?

Gość gość_Dosana
Ja tego nie wiem ale Ty powinnas wyczuc. Lgnela do Ciebie jakoś?

Gość kobieta hetero
Lgnęła to może za dużo powiedziane. Zaproponowała spotkanie na mieście i rajd po sklepach to wszystko. Teraz nie proponuje.

Gość gość
a chciałabyś?