Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agatka198801

jak u was porządki świąteczne?

Polecane posty

Gość gość
nic nie robi w domu. Przecież on PRACUJE, to Agatka niech sprząta, gotuje, pierze panu skarpeteczki i majtaski, przynosi mu gazetę i kapcie :) Brawo on! :P

Gość gość
ona ma sporo racji ja też nie znoszę syfu i razi mnie jak widzę u kogoś brudną podłogę czy kuchnię

Gość gość
Agatko zarabiam 7100, mój mąż 3500, to kto Twoim zdaniem powinien nasz dom sprzątać? Głupia i pusta jesteś.

porzadki generalne robie raz w tygodniu:) wiec nie ma obaw przed zakopaniem sie w balaganie:)

Gość gość
niech twoja mamusia pomoze synowej - niech zabierze dziecko do siebie by ta w spokoju mogla sprzatac!!! taka to babcia dobra? Albo ty ciocia?

Gość gość
muzeum w domu mieć to tez nie halo sprzątam na bieżąco, ale nie mam kuku w głowie, że ma być błysk, wolę poświęcić czas dziecku, bo za 20 lat to dziecko będzie z sentymentem wspominać jak z nim rodzice spędzali czas, a nie, że w chacie błysk miał i wiecznie zajętą matke z mopem w ręku.

Gość gość
Ja właśnie pęsetą wybieram brzydki kłaczki z dywanów :( Agatka, kretynko

Gość gość
"teraz modne się stało wyzywanie kobiet które dbają o dom teraz modny jest syf albo gosposie ja po staremu mam już czyściutko, a dzisiaj jeszcze ciasto się piecze i pachnie w całym domu" Modne to jest chwalenie się "jaka to ja czyściutka och ach" Ach tak byłabym zapomniała to nie żadne chwalenie się przecież. Ups przepraszam przecież to norma. Ach.. a więc jaka to ja normalna jestem och, ach

Gość gość
Agatka nie ma łechtaczki

Gość gość
Hej dziewczyny,u mnie również zawsze sprząta mąż,a ja postaram się zrobić milą,świąteczną atmosferę,i jeszcze polecam fajną stronkę www.thehome.pl na którą wczoraj natknęłam się. Wybrałam tu sobie śliczne komplet talerzyków na święta, fajny obrus i świeczki zapachowe.

Gość gość
u nas sprząta cała rodzina :) każdy ma swój wkład :) robimy naprawdę gruntowne porządki, czyścimy strych z niepotrzebnych rzeczy, których nie używaliśmy w ciągu roku i najczęściej korzystamy z pomocy asik http://www.asik.pl/