Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość 33 lata

Ból gardła po lewej stronie mały guz

Polecane posty

Gość Gość 33 lata

Witam od 2 miesięcy mam ból gardła byłem u laryngologa stwierdził że to pewno przez refluks uzg też nic nie wykazało po lewej stronie mam wyczuwalny mały guz wielkości około 1 cm i ból z tej strony proszę o radę bo troche się niepokoje

Gość gość 33 lata
Dodam jeszcze że byłem leczony 3 różnymi antybiotykami i nic nie dalo

Gość gość
lekarzem nie jestem, ale moim zdaniem guz, o którym piszesz to po prostu powiększony migdałek. nie mniej jednak, jeśli problem się ciągnie od dłuższego czasu, to radzę się udać do innego lekarza. a na ból gardła doraźnie polecam ulgard malinowy z miodem. działa bardzo szybko, ale co ważniejsze efekt utrzymuje się długo. przy tym smakuje jak landrynki ;) nie warto jednak bagatelizować objawów, pastylki do ssania tylko maskują problem

Gość gość
Chyba to nic poważnego ( tego Ci życzę ) :) a na silny ból gardłą bardzo szybko pomagają tabletki ulgardu, sama ostatnio szukałam czegoś dobrego i skutecznego.. Wielu już preparatów próbowałam, ale dopiero ten jest zdecydowanie najskuteczniejszy i najsmaczniejszy jeśli smak jest dla Ciebie ważny.. :) Polecam smak malin z miodem , bardzo fajne połączenie.. :)