Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym być kolesiem

Polecane posty

Gość gość

Mogłabym żreć jak wieprz i nikt nie śmiałby komentować ani wypominać mi, że przypominam wieprza Mogłabym się nie myć Mogłabym olewać totalnie estetykę Mogłabym być głupia, prymitywna i wulgarna Mogłabym być gołodoopcem na magazynie w Tesco Mogłabym zdradzać ile wlezie Mogłabym zaliczyć pół miasta X I przy tym wszystkim mogłabym dalej siedzieć z nabzdyczoną mordą i żądać od społeczeństwa pieNknej dziewiczej rzony :P

Gość gość
Trzeba bylo sie urodzic , teraz to juz za pozno.

Gość gość
co to jest "kolesiem" ?

Gość gość
fajne jest życie kolesia :D jestem na diecie ale strasznie nie lubię diety i kolesie mnie wqrviają bo wywierają straszną presję żeby się kobiety odchudzały całe życie :P jestem non stop głodna :P gdybym była kolesiem mogłabym się nawpie...............ć jak dziki wieprz na zakręcie i popić zimnym browarkiem i mieć kałdun taki, że fioota nie widzę a i tak byłabym cennym luxusowym towarem na rynku matrymonialnym dla zdesperowanych rodaczek co szukają męża :P

Gość gość
w dodatku mogłabym śmierdzieć jak kibel, mieć dziurawą paszcze i wypominać mankamenty urody pięknych smukłych dziewczyn :P życie polskiego samca to raj na ziemi :P

Gość gość
te dzieciaki to coraz głupsze są :(

Gość gość
Niestety w tym kraju byc kobieta , na dodatek niezbyt piekna to jest przesrane :o

Gość gość
Dokładnie tak jest.Żyjemy w patriarchalnym społeczeństwie.Równouprawnienie to fantastyka.

Gość gość
Ja jestem "kolesiem" i dbam o swoje ciało. Do tego marzę o tej jedynej. Jak pracowałem w ochronie w sklepie to miałem nieprzyjemność z usuwaniem z placówki zaniedbanych, pijanych małolat co się do mnie przystawiały a czasem coś wynosiły pod pacuchą :-D więc nie zwalaj na społeczeństwo tylko podążaj za marzeniami :-D

Gość gość
Następna sfrustrowana idiotka, której nikt nie chciał zakłada durny temat :-o

Gość gość
Tylko takich spotykałaś ? Biedactwo wyjdź z patologii to zobaczysz że istnieje normalne życie i normalni ludzie :D

Gość gość
A ja chciałbym być laską. Mógłbym nie dbać o siebie i ****ać codziennie

Gość gość
rzony x Serio?