Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

UWAGA Ginkgo Biloba czy to działa, opinie

Polecane posty

Gość gość

Czy tabletki na pamięć i koncentrację ginkgo biloba faktycznie działają? Jakie macie opinie o tym leku?

Gość gość
Ginkgo Biloba na pewno wspomaga pamięć i koncentracje ale nie ma szału jakiegos żeby uczyc się znacznie łatwiej. a ta hipnoza jak dokładnie działa?

Gość działa na kazdego
no ciekawe ciekawe ale czy taka hipnoza działa na każdego?

Gość gość
Opinie maja pozytywne jak widać i ta HIPNOSENCJA daje aż 14 dni GWARANCJI na przetestowanie tych nagrań - ja sprawdzam :) Zamówiłam na maila i juz doszły bez problemu - właśnie ściągają mi się na kompa. NIC NIE TRACĘ :)

Gość gość
polecam to działa

Gość gość
lepsza gorzka czekolada i do tego kawka

Gość gość
To Ginkgo Biloba to zwykłe Miłorząb Japoński gdyby ktoś nie wiedział - to jest bardzo zdrowe i w wielu lekach czy tabletkach występuje w składzie.

Gość gość
czekolada tak ale kawa wypłukuje magnez i jest skuteczna na krótka metę...

Gość Hipnoza na nauke działa
Ja hipnozę to polecam głównie w nauce języków obcych bo główne efekty jakich można się spodziewac po takiej hipnozie to bardzo szybka poprawa pamięci co za tym idzie nauka na pamięć staje sie o wiele prostsza - ja tak miałam właśnie z naukę języka niemieckiego i angielskiego. Hipnozę POLECIŁ NA NAUCZYCIEL który sam także korzystał z takiej formy rozowoju - mówił, że na zachodzi to bardzo popularne. Skorzystałam i w ciągu 3 ygodni moje wyniki znacznie się oprawiły - uczyłam się sama i na kursie - w pół roku osiągnęłam poziom komunikatywny z angielskiego. Teraz już rozmawiam w języku angielskim i niemieckim usmiech.gif Świetna sprawa - POLECAM TO SPRAWDZIĆ

Gość gość
gość dziś Opinie maja pozytywne jak widać i ta HIPNOSENCJA daje aż 14 dni GWARANCJI na przetestowanie tych nagrań - ja sprawdzam usmiech.gif Zamówiłam na maila i juz doszły bez problemu - właśnie ściągają mi się na kompa. NIC NIE TRACĘ usmiech.gif W takim razie tez to sprawdze :)

Gość efekty po kilku dniach
Ja korzystam z tych nagrań hipnozy na naukę i to działa :) Efekty juz po kilku dniach :)

Gość gość
Tabletki Biloba działają fajnie - polecam

Gość gość
sami spamerzy. bilobil jedynie poszerza naczynia w mózgu i zwiększa jego ukrwienie. przebiegniesz kawałek i masz ten sam efekt u ludzi z za wysokim ciśnieniem pewnie może być nawet niebezpieczny.

bardzo rzadko telewizyjne preparaty mają coś wspólnego z tym co podają... ja wybrałam środki odchudzające zagraniczne - zdrowe i sprawdzone, nie jak inne, sprawdzcie sobie skład bo StarchLite jest w niewielu produktach! a dzieki niemu nieprzyswajamy nawet 60% węglowodanów

Gość gość
Mi po dwójce dzieci pogorszyła się pamięć, a kiedyś miałam bardzo dobrą . Muszę przyznać że jest duża poprawa po tych tabletkach.

Gość gość
Czarny ksiezyc probowalas Ashwagandhe ?