Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Agatko kiedy nauczysz swoją córkę na nocnik? bo dajesz złote rady i zonk!

Polecane posty

Gość gość

Agatko pitolisz jak potłuczona od 3 miesięcy, że zaraz "odpieluchujesz" córkę, pouczasz inne matki, że coś robią źle skoro ich dziecko jeszcze sika w pieluchę, a sama masz "oszczypieluche" w domu :D Czekamy na twoje złote rady i mundre pouczenia :)

Gość gość
Agatko odpowiedz czekamy! jestem już z notesem i długopisem :)

Jakie łodpieluchowanie? Przecież Dżesiczka jest łod paru miesincy u mnie! Zabrałam bidulkie żeby jej opieka społeczna w domu dziecka nie umieściła, bo u Agatki brud, smród i ubóstwo - podłogi sie lepio, kolejne konkubynty Agatke pukajo cały tydzień, a łona za wino w sobotę łobciąga chłopom pod remizo jak jest potańcówka.

spokojnie moja Emilia ma dopiero 19 miesięcy, już ją uczę od jakiegoś czasu i dobrze nam idzie , na pewno nie będę jej trzymać w pieluchach tak długo jak wy czy moja bratowa której córeczka przestała nosić pieluchę jak miała 2 lata i 2 mieś a i tak się jeszcze posikiwała , moja napewno będzie dużo wcześniej bez pieluchy

Gość gość
"....napewno będzie dużo wcześniej bez pieluchy" x pewne w życiu są tylko śmierć i podatki, więc nie chrzań, że na pewno ją oduczysz na już, bo od 3m. chrzanisz to samo i nic nie wynika z tego. Dziecko szwagierki jest oduczone i w świetnym wieku im się to udało, a na dzień dzisiejszy to twoja wali w pieluchy , a szwagierki NIE!

Gość gość
Emilia? Co to za patolskie imię ahahaha? A Ty jaka wieśniara, nawet pisać nie potrafisz. Twój mąz to leniuch i obibok, taki sam jak Twój braciszek :p. Nawet rodziny nie potrafi utrzymać/

Gość gość
Agatka, 19 miesięcy to trochę za dużo jak na pieluchę. Mowię poważnie. Moje dzieci po roku juz wolały siusiu i kupkę. Przemysł ta sprawę, bo twoja córka juz powinna załatwiać sie do toalety. Dziecko bratowej to wiadomo, ze zaniedbane. Ale twoja córeczka jest taka bystra wiec myśle ze juz dawno powinnaś ja zacząć uczyć, nie dopiero teraz. Tym bardziej, ze tak piekńie mówi całymi zdaniami, to powinna juz dawno wołać siku. Oj, jestem bardzo zmartwiona. Trochę to zaniedbujesz kochana.

Gość gość
Moja córka ma 18 miesiecy a od 15 chodzi bez pieluchy.

Gość gość
gość dziś bo masz bystre dziecko, a Agatka wbrew temu co tu pisze NIE :)

pewne w życiu są tylko śmierć i podatki, więc nie chrzań, że na pewno ją oduczysz na już, bo od 3m. chrzanisz to samo i nic nie wynika z tego. Dziecko szwagierki jest oduczone i w świetnym wieku im się to udało, a na dzień dzisiejszy to twoja wali w pieluchy , a szwagierki NIE! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx wcale im się to nie udało w świetnym wieku tylko późno a moja dużo już załatwia się do nocnika , z każdym dniem coraz lepiej jej idzie

Gość gość
a Ty jesteś dnem bez pasji i wykształcenia, swoją córcię też wychowasz na sługę tatusia, a później mężusia

Gość gość
/bo agata przywiązala dziecku nocnik do du py i ta emilia tak krąży z nim po domu i co zrobi to zrobi a co wyleci bokiem to wyleci. dlatego coraz więcej robi do nocnika:)

Gość gość
Agatka teraz myje drugi raz okna na Święta, nie zawracajcie jej d**y :P

Gość gość
Moja bystra i rozwinięta corka robiła na nocnik jak miała 15mc zatem Agatko masz zacofańca w domu wraz z Tobą!

Gość gość
Agatka198801 dziś pożyjemy zobaczymy, bo na razie twoja wali w pieluchę a ty peany urządzasz jaka ona pojętna, guzik pojętna, że 3 miesiące nie potrafi załapać, że na ma nocnik sikać mój załapał w 3 dni, a twojej 3 miesiące za mało i nie pojmuje :O 1:0 dla szwagierki :)

Gość gość
gość dziś Moja córka ma 18 miesiecy a od 15 chodzi bez pieluchy. X Miała 3 miesiące, jak już CHODZIŁA bez pieluchy? :P

Gość gość
Agatka pojedź po mnie: mój synek skończył 24 miesiace i ma jeszcze pieluchy! Dawaj, nie pytaj cswmubbo to nieistotne! No, powiedz mi, ze jestem zła matką! I do tego nie odciazam męża bo nie pracuje!

Gość gość
haha takie super rozwinięte to twoje dziecko a robi jeszcze w pieluchy ha ha

Tak zazdrośnice moje dziecko rozwija się dużo lepiej niż równieśnicy, dużo lepiej niż dziecko bratowej moja już gaworzyła od 2 miesiąca życia, siadała jak miała 6 mieś, stanęła i zaczęła raczkować jak miała 8 mieś, samodzielnie chodziła jak miała 11 mieś, pierwsze zdanie w wieku 14 mieś z nocnikiem też już jest oswojona, kupiłam nawet nakładkę na sedes jeszcze moment i pieluchy pójdą w zapomnienie, napewno nie będzie tak długoto trwało jak u bratowej

Gość gość
Agatko a od kiedy to dzieci najpierw gaworzą? I co to jest mieś? Opóźniona jest ta twoja córka, bo moja kiedy miala dokładnie 10 miesięcy i 12 dni zaczęła chodzić. Pieluch nie nosił od 16 miesiąca życia, a twoja co? 19 miesięcy i jeszcze w pieluchy wali? Co z ciebie za matka, ze nie potrafisz nauczyć dziecka korzystania z nocnika?

Gość gość
Jestem tu tylko pp to, by czytać wypociny Agatki Love <3

Gość gość
Agatka hahahaha chyba głużyło :D To ja Ci powiem, że Twoja Emalia jest jednak opóźniona. Moja córka siadala jak miała pięć miesięcy, raczkowala na pół roku, na 7 miesięcy sama stawała, a pierwsze samodzielne kroki postawiła w wieku 9 miesięcy. Jest bardzo mądra i bystra. Ma 2, 5 roku i świetną pamięć i pięknie śpiewa.

Agatka nie ma żadnej córki Emilki! Emilka to je świnia z tej chlewni co jej bratowo tam robłetę załatwiła przy gnoju!!! Agatka się zaprzyjaźniła z Emilką i swego czasu świnka Emilka udostępniała jej swoją zagródkę na bzykanie z kierownikiem wywozu gnoju albo z jakimś knurem, różnie bywało ale córka Agatki to je Dżesika, która łod paru miesincy jest u mię, bo Agatka ma w domu szambo-gruzo-śmietnisko, a łokna to sie lepio od sadzy i spermy konkubyntów! Kobity nie dyskutujta, łona je chora na łeb!

Gość gość
moja jak skończyła 18 miesięcy definitywnie się pożegnała z pieluchami. Coś kiepsko idzie ci agatko ze swoją córką.... a podobno tak dobrze sie rozwija, powyżej średniej dzieci w jej wieku :)

Gość gość
moja już gaworzyła od 2 miesiąca życia, siadała jak miała 6 mieś, stanęła i zaczęła raczkować jak miała 8 mieś, samodzielnie chodziła jak miała 11 mieś, pierwsze zdanie w wieku 14 mieś z nocnikiem też już jest oswojona, kupiłam nawet nakładkę na sedes x a teraz ma 19 miesięcy i dalej robi w gacie :)

porównując moją córkę z dziećmi znajomych czy bratowej to moja robi wszystko bardzo wcześnie, o wiele wcześniej niż one , wcześniej stawała , wcześniej zaczęła chodzić itd.

Agatka do dzisiaj robi w gacie. Za Chiny Ludowe nie dała się odpieluchować :o Już jej du/pa zgniła, skóra odparzona po kolana. Ile ja się namęczyłam!!! Jak Agatka była w 6 klasie, trzeci rok z rzędu zresztą to nawet ją wysłaliśmy do psychiatryka I NIC! Konkubent jak jej Dżesikę robił to taplał się w jej fekaliach z pampersa niestety rano jak wytrzeźwiał, zobaczył co jest grane, uciekł i już się nigdy nie pojawił.

Gość gość
Agatka twoja córka wypada bardzo blado przy mojej, wręcz wychodzi, ze jest bardzo malo rozwinieta.

Gość gość
Matka Agatki WYMIATA!!!:-D