Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czasem zołza

do panów

Polecane posty

Gość czasem zołza

panowie wiecie jakich mężczyzn cenią sobie kobiety?żadnych badboyów,pijaków,szpanerów i macho tylko silnych,opiekuńczych,zdecydowanych,wiernych,odpowiedzialnych,liczących się ze zdaniem partnerki ale do Was to chyba nie dociera

Gość gość
Wal sie na ryj I do garow ,a na wieczor ogol pieroga zebym mial gdzie kootasa zamoczyc !

Gość gość
Do mojej kobiety dotarło, jak mnie poznała i może zatrzymać do końca życia.

Gość czasem zołza
sami jesteście najwidoczniej gamoniowaci,tchórzliwi i słabi skoro w kółko bredzicie o tym jakie to kobiety podłe ,przewrotne bo albo marzą o tym żeby się urządzić na kosz faceta albo że chcą wrażeń u boku psychopaty i drania

Gość gość
Poderwij sobie sama takiego faceta jakiego chcesz i nie marudź.

Gość gość
To nie nasza wina ze polecialas na psychopate I ze jestes slaba psychicznie ,lecz sie albo zostan sama .

Gość czasem zołza
a to że jedna czy druga trafi na dupka nie znaczy że w takich gustuje,co człowiek to inna historia,czasem uczymy się na błędach,tak samo jak bad boye odrzucają mnie maminsynkowie i rozmemłani romantycy wiecznie cierpiące rozfilozofowane pipki

Gość Arkadiusz333333333
Jesli jest sie młodym to nie dociera z czasem jak sie dorosnie widac co jest najwazniejsze w zyciu zgadzam sie z Toba chociaz sam jestem facetem ;-)

Gość czasem zołza
sam jesteś psochopatą,normalny facet zabrałby kobietę od złego kolesía a nie uciekał w kłamstwa gierki z ukrycia i użalanie się latami nad tym jakie to kobiety są głupie i interesowne,jakich to lubią drani ty cykorze

Gość czasem zołza
a kto nie popełnia błędów?a zastanawiacie się nad tym z jakich domów pochodzą kobiety które źle trafiły?co ich popchnęło w ramiona takiego a nie innego mężczyzny?najlepiej potępiać i krytykować oceniając po pozorach

Gość Arkadiusz333333333
Normalny facet nie zabrał by od wariata czy psychopaty normalny facet nie powinien jej tam puścić takie moje zdanie odnosnie tego tematu