Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Właśnie dostałam wiadomość na FB od żony swojego byłego.

Polecane posty

Gość gość

Napisalam jej kiedyś po tym jak sie z nim rozstałam, żeby za niego nie wychodziła, bo zdradzał kłamał i wyzywal. Do tego migał się od pracy na umowe, wolał bimbać ale najgorsze było że pisał i spotykal się z innymi babami za moimi plecami mimo że pół roku wcześniej sie oświadczył i razem mieszkaliśmy.To było 5 lat temu Dostałam taką wiadomość dzisiaj. Cześć Asia, kiedyś miałaś rację... Ten człowiek to prawdziwy potwór! Dziękuję, że mnie ostrzegłaś. Szkoda tylko, że nie posłuchałam i wyszłam za niego- wiecznego kawalera i kobieciarza. Trudno, mam nauczkę. Pozdrawiam. Smutno mi sie zrobiło jak to przyczytałam. Ja za to po rozstaniu z nim bardzo cierpiałam bo on próbowal mi wmowić że to moja wina a tak naprawde w majtkach go swędziało. Już po miesiącu poznalam swojego obecnego, teraz jestem już 4 lata po slubie mamy 2 letnie dziecko :) jestem super szcześliwa, wszystko mi sie uklada, od miesiąca mieszkamy w nowym domu. Szkoda mi tamtej dziewczyny, taka młoda i już rozwód. Widziałam na FB znikly wszystkie ich zdjęcia, wywaliła go ze znajomych no i ta wiadomość. Dziewczyny uważajcie za kogo wychodzicie, może czasem warto posłuchać opinii z zewnątrz.

Gość gość
zbierzcie sie razem i dajcie mu nauczke jak w filmie och Krol

Gość gość
KObiety zawsze mysla, ze inna chce dla nich zle. Ta ma nauczke.

Gość gość
to jeszcze pół biedy, że dziecka nie mieli...raczej jeszcze sobie życie ułoży...

Gość gość
Oj znam to. Sama nie posłuchałam rad i przez 4 lata męczę się w beznadziejnym związku.

Gość gość
Tu autorka. Do tej pory nie wiem po co on chciał ze mną mieszkać , kupił pierścionek za 2 tysiące a za 4 miesiące już do innej wydzwaniał a mnie od dziwek wyzywał że ja mu niszcze zycie(jeszcze razem mieszkaliśmy a za 2 tygodnie wyprowadizłam się) potem wiem że miał kolejną kolejną i kolejną i w końcu z ktorąś slub. eeeeh powinien sie utopić gdzieś albo łyknąć listek usypiaczy. Spokój by był bo takie kanalie nie powinny mieć pary. a Znając życie on sobie znajdzie inną.

Gość gość
Autorko mam w rodzinie taką osobą jak Twój ex. To jest egzemplarz, który nigdy się nie zmieni. Nie znoszę takich babiarzy. Mój mnie bił i stosował przemoc fizyczną i nie chciał mnie puścić, bo która inna dałaby się lać po mordzie, a za 2 dni by wybaczyła?

Gość gość
Lepsze są tkaie co mają mena co pije bije trafia do ZK a te jesze po 300 klm na wizyty z paczkami jadą ! hahaha A po odsiadce powrót do przeszłości...