Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

posiadajacy dziewczynę

Powiem wam pewną autentyczną historię

Polecane posty

brzmi nieco jak baśń ale to prawda. Wiecie pewnie że zasłynąłem z okrucieństwa wobec kotów domowych i psów kundli oraz wszelkiego psiego idiotyzmu i podejścia swego w tej kwestii do nich nie zmieniam, jednak nie można nazwać mnie przeciwnikiem zwierząt bo bardzo lubię niektóre gatunki szczególnie ptaki i hieny oraz kojoty ale i słonie, krokodyle, małpy, chomiki, świstaki, bobry i różne takie. I z ptakami właśnie związana jest ta historia: gdy byłem dzieckiem i chodziłem po okolicy znalazłem na trawce pisklę ptaka już nieco z piórami i wziąłem je do domu pokazać rodzicom czy tam kolegom. I dostałem podpowiedź aby zanieść je w miejsce gdzie znalazłem i tak zrobiłem i nie wiem co to było ale obok tego miejsca latała na naszej wysokości matka tego pisklęcia i widać było że go szukała, nie wiem co to był za gatunek ale ptaszek był ładny, energiczny i dość mały i pokazałem jej że mam ptaka w pudełku, ona ciągle machając skrzydłami stała w miejscu przede mną i wiedziała że to jej ptak i położyłem go na ziemie w pudełku, ona do niego podleciała coś tak, coś tam i jeszcze raz do mnie podleciała jakby w podzience, znowu się zatrzymała na mojej wysokości i radośnie poleciała gdzieś. Chyba później sobie to pisklę przetransportowała bo nie było go na drugi dzień.

Gość gość
nie było pisklęcia bo zjadł go kot skoro pisklę wypadło z gniazda to znaczy że nie potrafiło jeszcze latać ptaki to nie koty, nie transportują swoich młodych

Gość gość
ta twoja autentyczna historia jest tak autentyczna jak "fakt" posiadania przez Ciebie dziewczyny

Gość gość
Wygląda jak wyciągnięty z doopy twojej brzydkiej łatwej matki