Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Men1977

Orgazm bez wytrysku... Jak ? Po co?

Polecane posty

Gość Men1977

daje mężczyznie: 1. dłuuuuugi orgazm 2. erekcja dalej trwa i nasienia fulll :-) 3. i po chwili facet może - onanizować sie kolejny raz - lub lepiej kobietę porządnie w*****ać dłuuugi czas aby ja zaspokoić aż do jej orgazmu Jak facet ma to zrobić? Dla początkujących: facet tuż "przed" szybko mooocno zaciska mieśnie jakby chciał zatrzymać siusianie (miesnie Kegla): pojawi się długi orgazm BEZ wytrysku... Wiadomo, że z wytryskiem fajniej, pełniej... Ale... Polecam... czasami warto wielokrotnie poorgazmić bez... i potem wytrysnąć dla dobra i mezczyzn i kobiet :-). Prawda szanowne Panie?

Gość przegość
Nie pierdziel bo przy takim wtrysku nasienie cofa się do pęcherza. To tzw wtrysk wsteczny wiec nasienia nie ma więcej.

Gość gość
To jakiś propagandzista kościelny z PiSu chce żeby przyrost naturalny wzrósł :D

Gość gość
Taaak, facet poorgazmi sobie ale sie nie spusci po 3 minutach i sterczacy k***s dalej gotowy do dziobania :-) godzinami :-)

Gość Kobitka_na_TAK
Znam te tantryczna sztuczke od wielu lat, kilku partnerom pomogło to posmakować wielokrotne orgazmy a ja sama miałam dłuuugie kwadranse seksownego kołysania.... Dzieki Men1977 za upublicznienie Tantry, moze chociaz kilku facetow to dzisiaj przetestuje..., najpierw w samotnej masturbacji...., trzy orgazmy po kolei bez wytrysku a potem finalny cieplutki meski kompletny strzal... Rozmarzyłam się... Polecam :-) Odezwij się Men1977 ;_)

Gość gość
Kilka orgazmów i dopiero ostatni z wytryskiem? Sprawdze to dzisiaj, ciekawe.

Gość gość
Jesten za! Wlaśnie to zrobiłem. Potwierdzam, zajefajne, dziwne uczucie kurcze, orgazm jak zwykle ale bez wytrysku n.... szok!

Gość Men2015
1. Orgazm i wytrysk u meżczyzny zlewają się w jedno sprzężone doświadczanie seksu. 2. Na początku chłopiec onanizując się nie doświadcza ich obu..., potem najpierw pojawi sie w finale orgazm..., po jakimś czasie (zależnie od wieku inicjacji - po kilku dniach, miesiącach, latach...) wraz z orgazmem finalem stanue się wytrysk męskiego nasienia... 3. Co dalej? - dla 99,9% (???) mężczyzn tak już pozostanie do końca ich erotycznej aktywności : kazdy seks w finale to AUTOMATYCZNY TANDEM orgazm i wytrysk nasienia... i bardzo dobrze, bo zapewnia to przetrwanie gatunku.. ;-) - dla 0,01% (???) mężczyzn Tantra oferuje "na życzenie" technikę przezwyciężenia/ przerwania tego automatyzmy... czyli technikę rozdzielenia orgazmu od wytrysku... czyli facet może wyzwolić kilka orgazmów po kolei (np. onanizm 5 minut i orgazm, przerwa kilka minut... i onanizm 7 minut i orgazm, znowu przerwa i... onanizm kilka minut i orgazm ORAZ wytrysk i... oczywiście dłuuuższa przerwa) Gdy facet opanuje tę tantryczną umiejętność to razem z jego partnerka (z partnerem dla par homo) mogą RAZEM czerpać erotyczną ekstaze. Zdaje sobie z tego sprawe, że dla wielu z nas/ Was to bełkot/ stek bzdur... Mam nadzieje, że być może ktoś jednak skorzysta... :-) Zachęcam do tantrycznego eksperymentowania. Do it now: - najprościej/ najszybciej opanujesz to podczas masturbacji: na leżąco/ na stojąco tuż przed narastającym orgazmem (masując szybko penisa) szybko skrzyżuj nogi i zaciśnij mięśnie Kegla (te zatrzymujące siusiu...) dalej masując penisa doświadczysz pełnego długiego orgazmu BEZ wytrysku. Pozdro ;-)

Gość gość
Jeżeli ten post to nie żart, a pierwszy raz o tym słysze, zeby facet orgaźmił bez spuszczania się... to dlaczego żaden seksuolog o tym nie pisze..??????

Gość Men1977_2015
2.patrz pkt. 12.patrz pkt. 12.patrz pkt. 1Dlaczego żaden seksuolog o tym nie pisze..?????? Tantra... - od kilku tysięcy lat. Seksuoligia... - od 100 lat ? Do it. Now. 1.Meski orgazm bez wytrysku w/g Tantry 2.patrz pkt. 1 x 5 :-))))) 3. Wytrysk. :-) A Ty?

Gość gość
Lubie wytrysk mojego samca. To chyba nie dla mnie, chce czuć sperme w sobie/ na sobie.wiec lepiej facetowi tego nie opowiem, ze moglby czasami zaorgaźmić bez psiknięcoa.

Gość gość
Czy dobrze to zrozumiałam? Wytrysk nasienia to dla męźczyzny utrata energiii... = oklapnięcie/ zwis penisa. Orgazm tantryczny bez automatycznego wytrysku daje mezczyznie: - i erekcje - i gotowość do kopulacji - sorrry za podobienstwo - jak królik - i daje kobiecie czas na dojście do orgazmu - a dla obojga tantre sexu mistycznego

Gość gość
Fizjologia & uczucia. Orgazm & wytrysk, norma & zboczenie. Dorastanie & staż nałżeński. Ocean szabs & zagrożeń. Życie. Wszyscy jesteśmy amatorami, tu i teraz. Kto wszystko wie - skad? dokad? dlaczego? ' niech pierwszy zaorgaźmi bez wytrysku ;-) Nie pytajcie mnie co chciałam napisac... Dobranoc mężczyzno. Dobranic kobieto. eM.

Gość gość
? Dziwne

Gość gość
Ćwiczę te mięśnie wiele lat i takie wstrzymanie wytrysku to nie aż takie trudne czy pulsacyjne sikanie, jak się chce zatrzymuje itd. Polecam ćwiczyć intensywnie każdego dnia po 300 skurczów w seriach po 30. Jeśli dojdzie się do tego by minutę pozostać w takim zaciśnięciu mięśni to już dobry znak. Powodzenia !

Gość Men_w_Karpaczu
Potwierdzam niedowiarkom, nie jest to trudne, naprawde szybko to mozna opanowac już po kilku próbach "zaciskania przed siusianiem" w trakcie przeżywanego orgazmu..., a efekt fajny, inny niż automatyczny orgazm z wytryskiem... ;-), robie to czasami w toalecie w pracy/ w delegacji... gdy nie mam czasu/ warunków do "sprzatania po s*****e" - wiadomo, ze troche wtedy cienkie plemnikami ;-) i plami "na bialo" w majtkach (sory za ten opis). Warto mieć wybór. Polecam mężczyznom, którzy chcą być szefem swojego erotyzmu, moga dogadzać sobie/ partnerce/ partnerowi... w naprawdę w nieznany sobie wcześniej sposób. Swoja drogą okazuje się, że nasze ciała kryją tyle fajnych tajemnic... wystarczy "pozaciskać"/ pomasować/ popróbować... i tryskać ;-) czasami ;-) radosnym seksem. Pewnie zrobie sobie dobrze "bez wytrysku" za chwile w hotelowej toalecie, w przerwie szkolenia prowadzonego przez atrakcyjne zadbane panie (jaką mają założoną bielizne ???, czy założyły coś perwersyjnego na takie nudne prawnicze poranne klimaty..., teraz chcę wierzyć że taaaak...), lubie te klimaty w Karpaczu, na poczatku grudnia, te leniwe godziny nudnego słuchania gdy wyobraźnia pobudza mojego penisa... Pozdro o poranku. Do it.

Gość Intimissimi_Lady
Hej żołnierzyku z Karpacza: zakładam dla ciebie mój ulubiony komplet Intimissimi - koronkowe majteczki z naprawde prześlicznym biustonoszem, prześwituje muszelka.... i suteczki... tak jak lubisz... Kolor? Czarny? Czerwony? Wytryśniesz nie od razu..? ;-), prawda? Lubię zadbanych inteligentnych mężczyzn, władców swoich penisów. Podobasz mi się. Pomyśl o mnie gdy będziesz to robił, ok?

Gość gość
Jak jeszcze moje mięśnie niebyły tak sprawne to sobie właśnie palcem przytrzymywałem pod jajkami ten przewód, którym wystrzeliwuje sperma tak silnie by nic się nie wydostało. To było dobre w takich różnych sytuacjach gdzie nie było możliwości tego umyć, wyczyścić, a jak mam spokój i możliwość wytryskuję sobie na brzuch.

Gość gość
Nie widziałam faceta bez wytrysku w trakcie orgazmicznego pulsowania, każdy mój men tryskał obficie za każdym razem i robił sobie dobrze w delegacjach także ze strzałami, żadna z moich koleżanek nie słyszała i nie oglądała meskich odlotów bez jednoczesnego tryskania plemniczkami.... Chyba nie chciałabym "suchych" orgazmów faceta, lubie mokre finały, gdy facet mnie posuwa i się spuszcza. Lubie męskość sztywnego pulsującego ciepłrgo penisa tryskającego we mnie. Jestem kobietą 30-letnią, może kiedyś jakiś Grey mnie zaskoczy dziwacznym technikami.

Gość gość
Masz rację z tym, ale ja akurat eksperymentuję i mogę w różny sposób to robić. Wstrzymując wytrysk mam większe możliwości przedłużania ... Jeśli partnerka sobie życzy dłużej itd.

Gość staromodna_lala
Ciepły twardy pulsujący penis z aksamitna skórą tryskający w finale - chcę takiej męskości. Po co mi facet niepełny bez wytrysku?

Gość gość
I masz rację ! Choć potrafię zatrzymać chętnie bym wystrzelił tam gdzie lubisz najbardziej. Mój w tej chwili jest naprężony na maxa i żyły grube, a główka aż pulsuje. Obciągam mu delikatnie skórkę i coraz mocniej i szybciej.