Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
KingaC

paczka pedigree od Wiem jak karmić

Polecane posty

Jakiś tydzień temu napotkałam w internecie darmowe 2-tygodniowe wyżywienie dla psa od Wiem jak karmić. Jedynym warunkiem by dostać taką paczkę ,było założenie konta na tym profilu oraz rozwiązanie testu (po obejrzeniu filmów instruktarzowych w których wypowiadał się weterynarz). Nie były to pytania trudne ,a wiele dowiedziałam się z porad eksperta od żywienia zwierząt. Zdałam test! Już dziś przyszła do mnie paczka pedigree z mnóstwem pyszności dla mojego pupila! :D Paczka była dość duża i solidnie zapakowana. W środku znalazłam : - 10 saszetek karmy pełnoporcjowej pedigree dla psów dorosłych z wołowiną (10x100g) - paczkę sprężynek Rodeo z wołowiną (7szt, 122g) - 4 paczki karmy suchej z drobiem i warzywami (4x400g) - 2 paczki pedigree dentastix (2x7) Od razu po rozpakowaniu dałam pieskowi Rodeo i bardzo się ucieszył ,poszedł do pokoju a zaraz wrócił po następny :D ale wiem że z przekąskami nie trzeba przesadzać ,a jedna dziennie z pewnością wystarczy. Serdecznie polecam wszystkim włascicielom psów (kotów też!) stronę Wiem jak karmić! Dziękuje w imieniu swoim i Soni! :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować