KingaC 0 Napisano Grudzień 7, 2015 Jakiś tydzień temu napotkałam w internecie darmowe 2-tygodniowe wyżywienie dla psa od Wiem jak karmić. Jedynym warunkiem by dostać taką paczkę ,było założenie konta na tym profilu oraz rozwiązanie testu (po obejrzeniu filmów instruktarzowych w których wypowiadał się weterynarz). Nie były to pytania trudne ,a wiele dowiedziałam się z porad eksperta od żywienia zwierząt. Zdałam test! Już dziś przyszła do mnie paczka pedigree z mnóstwem pyszności dla mojego pupila! :D Paczka była dość duża i solidnie zapakowana. W środku znalazłam : - 10 saszetek karmy pełnoporcjowej pedigree dla psów dorosłych z wołowiną (10x100g) - paczkę sprężynek Rodeo z wołowiną (7szt, 122g) - 4 paczki karmy suchej z drobiem i warzywami (4x400g) - 2 paczki pedigree dentastix (2x7) Od razu po rozpakowaniu dałam pieskowi Rodeo i bardzo się ucieszył ,poszedł do pokoju a zaraz wrócił po następny :D ale wiem że z przekąskami nie trzeba przesadzać ,a jedna dziennie z pewnością wystarczy. Serdecznie polecam wszystkim włascicielom psów (kotów też!) stronę Wiem jak karmić! Dziękuje w imieniu swoim i Soni! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach