Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WojciechC

paczka pedigree (WIEM JAK KARMIĆ)

Polecane posty

Ostatnio napotkałem w internecie darmowe 2-tygodniowe wyżywienie dla psa od Wiem jak karmić. Jedynym warunkiem by dostać taką paczkę ,było założenie konta na tym profilu oraz rozwiązanie testu (po obejrzeniu filmów instruktarzowych w których wypowiadał się weterynarz). Zdałem test na 100% ! Już dziś przyszła do mnie paczka pedigree z mnóstwem pyszności dla mojego pupila! ;) Paczka była dość duża i solidnie zapakowana. W środku znalazłam : - 3 saszetki karmy pełnoporcjowej pedigree dla psów dorosłych z wołowiną (3x100g) - paczkę sprężynek Rodeo z wołowiną (7szt, 122g) - paczkę suchej karmy z drobiem i warzywami pedigree (2,4kg) - 2 paczki pedigree dentastix (2x7) medium Od razu po rozpakowaniu dałem pieskowi Rodeo i bardzo się ucieszył ,poszedł do pokoju a zaraz wrócił po następny ale wiem że z przekąskami nie trzeba przesadzać ,a jedna dziennie z pewnością wystarczy. Serdecznie polecam wszystkim włascicielom psów (kotów też!) stronę Wiem jak karmić! Dziękuje w imieniu swoim i Moriska :)

Gość gość
po kij mi to mówisz skoro już nie wysyłają paczek?

Gość amb83
Też dostałam paczkę, byliśmy z Jerrym odebrać, przyszła duuuża paczka bo Jerry to duży pies :) Paczka super zapakowana a Jerry i tak sprawdzał nosem co to :) w pierwszej kolejności dostał 2 saszetki, trochę suchego które poroznosił po całym domu bo wszystkim musiał pokazać że dostał i je :), zjadł co do ostatniej kuleczki poczym poszedł zaglądać do kartonu celem sprawdzenia czy może jeszcze coś dostanie :) dostał oczywiście pedigree dentasticks które najpierw wszystkim pokazał że ma a potem zabrał na swoje posłanie i 20 minut psa jakby nie było :)

Nie ,to darmowa usługa. Numer telefonu jest potrzebny do ewentualnego znalezienia miejsca zamieszkania ,gdy kurier nie mógłby trafić. :)

Gość mielna
Jakiś czas temu dostałam paczkę od pedigree, mój Lucky od razu pokochał saszetki i suchą karmę. Nie jest po nich osowiały, śpiący a za to bardzo aktywny :)

Gość gość
to samo co w wątku o kotach.. przestań spamować tym g*wnem. Bo inaczej nie można nazwać tej karmy. Tam jest 4% białka. Tak jak nasze parówki.. Namówisz kogoś ta reklamą na zakup karmy a pomyślałaś co się z psem stanie? Organy wewnętrzne siadają, zwierzaki ślepną i padają im nerki, ale o tym już nie wspomnisz.. Bo nie masz psa, tylko opowiadasz zmyśloną historyjkę.. Żadne tanie karmy, nawet Royal jest słaby sprawdźcie skład. Coś co nie ma nawet 50% mięsa to g*wno a nie karma.. =(

Drogi użytkowniku... Jesli karma byłaby tak ''niedobra'' to nie polecałby jej żaden weterynarz ,ani właściciel psów. A tak nie jest:) Poza tym mam 4 psy i żadnej historyjki nie wymyślam ,po co byłaby mi ta karma jeśli nie miałabym psów....? (A do wątku o kotach nie do mnie mniej pretensje ponieważ akurat kotów nie mam ,nie trafiłeś) Pozdrawiam gorąco :)

Gościu, karmy Pedigree (zresztą tak jak Royal Canin) stanowią kompletne pożywienie dla psów, ponieważ są pełnoporcjowe, zbilansowane, zdrowe i bezpieczne oraz zaspokajają zapotrzebowania żywieniowe psów. Są one opracowane przez specjalistów w dziedzinie żywienia zwierząt, a ich receptury oparte są na naukowo udowodnionych wytycznych żywieniowych, takich jak FEDIAF i NRC. Karmy gotowe Pedigree są przygotowywane z surowców podlegających ścisłej kontroli. Ich produkcja podlega ścisłym regulacjom prawnym i jest kontrolowana m.in. przez Inspekcję Weterynaryjną. Nie jest możliwe, aby działały negatywnie na zdrowie zwierząt. Wygłaszanie nieprawdziwych opinii nt. składu karmy wynika z błędnego odczytywania etykiety. Informacja o dokładnej zawartości wszystkich surowców nie jest konieczna, w związku z tym nie podaje jej żaden z producentów karm, same surowce są wymienione na etykiecie albo jako surowce albo połączone w kategorie. Wszystkie surowce są analizowane pod względem zawartości WSZYSTKICH składników odżywczych takich jak białko, tłuszcz, minerały i witaminy. To właśnie te dane są istotne w procesie bilansowania pełnoporcjowej karmy. O wartości odżywczej karmy nie decyduje zawartość mięsa, ale tego, co mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego dostarczają, czyli białka (aminokwasów), tłuszczu (kwasów tłuszczowych), witamin i minerałów. Receptura karmy pełnoporcjowej to bardzo precyzyjnie dobrana mieszanina składników dostarczająca wszystkich niezbędnych elementów potrzebnych do zdrowego odżywienia psa. O wartości odżywczej białka decyduje jego strawność i skład aminokwasowy. W karmach Pedigree stosowane są mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego, które są źródłem pełnowartościowego białka. W karmach suchych Pedigree Junior Mini – ponad 35%, a w karmach mokrych Pedigree Junior – ponad 40% mięsa i produktów pochodzenia zwierzęcego. Co do zawartości białka to w suchej karmie Pedigree dla dorosłych znajduje się 21% białka, a w karmie dla szczeniąt ras średnich jest 28% białka, natomiast w Pedigree Junior dla ras małych – 30%. Wystarczy przeczytać ze zrozumieniem to, co jest napisane na opakowaniu. Oczekiwania, ze karma sucha ma zawierać ileś procent mięsa nie uwzględniają całkowicie efektywnych wartości odżywczych karmy, która jest wynikiem zastosowanych surowców i ich wysuszenia. Dla przykładu karma sucha z zawartością 50% mięsa nieprzetworzonego po wysuszeniu będzie zawierała tego mięsa ok 10%. Natomiast karma z zawartością 20% mączki mięsnej po wysuszeniu nadal będzie zawierała 20% mięsa i produktów pochodzenia zwierzęcego. Istotą właściwego żywienia jest dostarczanie zbilansowanych pokarmów o odpowiedniej (ani za małej ani za dużej) zawartości składników odżywczych. Mówienie, że im więcej mięsa w karmie tym lepiej stoi w sprzeczności z aktualną wiedza na temat żywienia psów. Mięsa ma być tyle, ile trzeba. Na koniec uwaga dotycząca bzdurnego opowiadania, że karmy powodują uszkodzenia narządów wewnętrznych, czy ślepnięcie. Kompletne karmy podawane we właściwych ilościach psom przez całe ich życie de facto przyczyniają się do jego wydłużenia i zmniejszenia problemów wynikających z podeszłego wieku (zostało to wykazane w recenzowanych pracach naukowych). Jak na razie w Polsce psy są w większości żywione jak popadnie przez co są otyłe, chorują na wątrobę i trzustkę, mają biegunki. Zmiana żywienia na kompletne karmy gotowe takie jak Pedigree przyniesie efektywną poprawę ich zdrowia. Co widać w krajach Europy Zachodniej, gdzie większość żywienia psów stanowią kompletne karmy gotowe.

Gość MagdaKa
Mój piesek też dostał paczkę z programu "Wiem jak karmić". Super sprawa, bo już wcześniej kilka razy kupowałam mu suchą karmę Pedigree (jako szczeniak był głównie tą karmą karmiony) i to była w sumie jedyna sucha karma, jaką tolerował. Po innych zdarzało mu się mieć problemy ze skórą, albo dolegliwości żołądkowe. Po Pedigree jest radosny i pełen energii. A Dentastixy wprost uwielbia.

Gość gabbikk
Zgadzam się. Odkąd podaję mojemu psu karmę Pedigree zauważyłam poprawę kondycji i samopoczucie zwierzaka. Tak przygotowany pokarm jest odpowiednio dobrany i zbilansowany. Niczego nie jest za dużo ani za mało. Kiedyś myślałam, że domowe jedzenie będzie najlepszym wyborem, bo zdrowe, bo wiem z czego przygotowane. Jednak co dobre dla człowieka niekoniecznie musi być dobre dla psa. Pedigree mogę polecić każdemu kto zastanawia się nad wyborem odpowiedniej karmy dla swojego pupila. A program Wiem jak karmić jest strzałem w 10:)

Gość gość
Od niedawna mam psiaka "znajdę" nazywa się Abi nie bardzo wiedziałam czym i jak ją karmić napotkałam w internecie inf. o zostaniu ambasadorem w " Wiem jak karmić". Jedynym warunkiem było założenie konta na tym profilu oraz rozwiązanie testu (po obejrzeniu filmów instruktażowych w których wypowiadał się weterynarz). Zdałem test ! Dzięki czemu dowiedziałam się czym karmić moją Abule w zamian przyszła do mnie paczka pedigree z mnóstwem pyszności dla mojego pupila! Paczka była dość duża a w środku znalazłam : prawie 3 kg karmy pedigree Rewelacja Gdy otwarłam oniemiałam a Abi z radości ciągła paczkę do swojego kojca czym spowodowała dużo śmiechu w domu Moja psina uwielbia tę karmę Serdecznie polecam wszystkim właścicielom psów (kotów też!) stronę Wiem jak karmić! Dziękuje w imieniu swoim i Abi taki super prezent na święta

Gość jakubkaa
ja też dostałam ogromny zapas pedigree junior do wypróbowania w ramach programy "Wiem jak ja też dostałam ogromny zapas pedigree junior do wypróbowania w ramach programy "Wiem jak karmić". Mamy 3-miesięcznego shih tzu Boryska. Nie będę się różnić od pozostałych właścicieli zwierzatek- nasz piesek zajada karmę ze smakiem. Jak tylko usłyszy szelest otwieranego opakowania przybiega natychmiast i zjada wszystko pozostawiając po sobie pustą miskę. Karma nie dośc, że smaczna to i zdrowa. Nic się po niej nie dzieje- nie ma biegunek, zaparć itp. Jesteśmy bardzo zadowoleni z tego, że piesek jest najedzony i zdrowy.

Gość angelika20
Moj piesektestowal karme i smakolyki jadL wszystkie smakolyki i karme z apetytem ;) byl po nich bardzo szczesliwy i czekal kiedy dostanie nastepna : )

Uważam, że karma Pedigree jest godna polecenia. Podaje ją swojemu pieskowi. Piesek nie ma problemów zdrowotnych. Mojemu pieskowi najbardziej smakują przysmaki tj. Rodeo, Dentastix.

Gość gość
WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!! WON jeeeeeeeeeeeeeeeebane PIIIIIZDY reklamowe!!!

Gość maridka
DentaStix co takiego ? Nasze zwierzaki są wyjątkowe . Dlatego warto podawać i wszystko co najlepsze nie tylko dobrą karmę ale także dbać o ich odpowiedni wzrost , dietę a także ich ząbki. Jednym z produktów dla naszych pupilków jest DentaStix . Dlaczego warto go podawać swoim zwierzaczkom. Produkty DentaStix są bezpieczne dla naszych zwierzaków i bardzo smaczne . Możemy podać je np. na spacerze z psem czy po zabawie z nimi .DentaStix bardzo dobrze czyści ząbki moje Tofika a także zapobiega tworzeniu się kamienia. Tofik bardzo polubił przysmak od @ PEDIGREE Polskaree . Jeśli pupil jest szczęśliwy to i właściciel zadowolony. Kolejną kwestią,które mnie bardzo cieszy jest bardzo przystępna cena dla potencjalnego klienta co bardzo mnie cieszy.

Gość alekdandra fijałkowska
ja zdecydowanie polecam przysmaki dentastix, które dbają o zdrowe, białe ząbki mojej suni, a także jej świeży oddech, który jest dla nas bardzo ważny( śpi z nam w łóżku). Jest wiele sposobów dbania o ząbki psiaka, można je łączyć ale po co skoro Pedigree stanęło na wysokości zadania:)

Gość Natalia Hejbucka
Swoim pieskom podaje przysmaki pedigree dentastix daja one niesamowite korzysci dla ich ząbków usuwaja kamien nazebny i likwidują brzydki zapach z pyszczka.

Gość Natalia Hejbucka
Ja daje swoim pieskom pedigree dentastix i sa one zadowolone oraz poprawil się stan ich zabkow widac to golym okiem. Biore udział w konkursie pedigree wiem jak karmic.