Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwwia

Jak facet sie przechwala,ze ma dużego ptaka

Polecane posty

Gość oliwwia

tzn penisa:) Raz czy dwa razy, kolega z pracy ze mną flirtował, i padła rozmowa,aluzja o seksie Zażartowałam,ze "oj kluczyk do biura to ty masz mały" a on z usmiechem"Ale co innego mam długie" I tak z dwie sytuacje sie zdarzyly,ze zapewnial ,ze ma długiego:) generalnie sprawdzac nie chce...ale facet bywa czasami nerwowy, zlosliwy (jak ma zly humor) a ma go czesto, bywa niemily.. Czy wg was generalnie ma małego fiutka i z tego powodu te przechwalki?

Gość gość
Myslę że to tylko takie gadanie, bo wie że nie sprawdzisz. Ale generalnie jeśli facet tak mówi to raczej MA dużego ptaszka. Właściciele małych czesto mówią w stylu "mały ale wariat", "technika się liczy, nie wielkość". Nie chwaliliby się wielkim ptakiem, bo baliby sie że ktoś to sprawdzi

Gość gość
pewnie chcial dac do zrozumienia ze ma malutki kluczyk do twojego wielkiego kufra

Gość oliwwia
Ale generalnie patrzyłam na jego doł i nic tam wielkiego nie widac:) a przewaznie jak nawet w spoczynku to duze jajka sie troche wyrozniają:)

Gość oliwwia
Dodam,ze w przeszlosci, w liceum chcial zostac ksiedzem. Prawie wybralby seminarium ale spotkal kogos i sie zakochal Moze jak facet wybiera zawod ksiedza....hmmmm moze cos w tym jest :)

Gość gość
Zapytaj jakie prezerwatywy kupuje. Jak Ci powie, że durexy XXL itp to ma małego. Jak Skyny large to średni Jak specjalnie z neta zamawia (pasante king size - od bidy, albo mysize) to ma dużego. x 99% się przechwala, wiem bo dla mojego szukaliśmy gumek i pytaliśmy na forach to nagle cisza była. A tematow o dużych penisach jest sporo, jednak nigdzie nie potrafiono odpowiedniej firmy polecić :P

Gość gość
Zakompleksiony, słaby w lóżku sztubak

Gość gość
Aha, i mój facet NIGDY nie dał mi do zrozumienia, że ma dużego.

Gość oliwwia
On ma narzeczoną, jest ok z nim Ale tak mi podpadł troche, koleżance wytknał,ze ma "piersiczki" a miala male i sie kobitka podłabała troche, ogolnie facet ma cięzkie poczucie humoru , ktore troszke rani i dla wrazliwych sie nie nadaje Wiec moze cos w tym jest, moze ma małego:)

Gość gość
Ma narzeczon a i obcej babie chwali się, że ma dużego a innej wytyka mały biust? To frajer a nie facet, współczuję narzeczonej zakompleksionego buraka

Gość gość
Zwykle jet tak, ze male psy szczekaja najbardziej, krowa, ktora glosno muczy malo mleka daje itd. A teraz zastanowcie sie co moga miec miedzy nogami ci spokojni mezczyzni, ktorych olewacie.

Gość gość
odpowiedział żartem na żart - nie musi to mieć nic wspólnego z rzeczywistością.

Gość gość
ja wiem czy ma małego ? Może ma dużego i sie tym chwali , bo nie ma kobiecie nic innego do zaoferowania poza czlonkiem haha najbardziej słychać tych którzy mają duże.

Gość Taki_jeden_964
ale wulgarne sie robicie coraz bardziej

Gość gość
To jest troche jak z pokazywaniem mięsni .. Mięsniaki koksy chodzą bez koszulek , by sie popisywać , a mózg mają mały jak orzeszek

Gość zdziwiona12
a jak po spodniach poznajecie,ze moze miec sie czym pochwalic? Niby jak?

Gość gość
To ze facet się tak przechwala nie znaczy że tak jest, im człowiek więcej mówi na takie tematy tym większe później rozczarowanie.

Gość gość
Krowa która dużo ryczy mało mleka daje :)