Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Preejakulat. Pomocy!!!

Polecane posty

Gość gość

Czy przez preejakulat który mógł znaleźć się w okolicach wejścia do pochwy można zajsc w ciążę?

Gość gość
Wróć na biologię. Natura nie po to tak to wymyśliła, że aby doszło do zapłodnienia penis musi być w pochwie + tryska pod ciśnieniem, żebyś miała zajść do kropelki preejakulatu u wejścia do pochwy.

Gość gość
To ten paniczny strach sprawia że nie myślę racjonalnie :/

Gość gość
Weź gorącą kąpiel i wyluzuj. Ile masz lat?

Gość gość
no jak ma superhiper mocne plemniki wędrujące po ciele to tak....:D

Gość gość
Mówisz o wyluzowaniu? Człowieku ja nie jestem w stanie zjeść czy się porządnie wyspać przez ten okropny strach. Nie chce żadnych dzieci nie jestem jeszcze gotowa na dzieci gdybym była to zaczęła bym uprawiać sex. Jestem już osobą pełnoletnia i tak doskonale zdaję sobie sprawę że to moje pytanie jest bardzo głupie aczkolwiek nie myślę już normalnie

Gość gość
Od pettingu nie zachodzi się w ciążę. Nawet, gdyby facet zrobił Ci palcówkę, mając preejakulat na palcach, też nie miałabyś szansy zajść. Musiałby wsadzić Ci rękę do nadgarstka usmarowaną spermą, chociaż i w tym wypadku nie mam 100% pewności, czy byś zaszła.

Gość gość
Naczytałam się różnych opinii na tem temat więc zbaraniałam totalnie i jeszcze bardziej się nakręcam :/

Gość gość
Poza tym to on ocierał się swoim członkiem. No i najprawdopodobniej były to dni płodne

Gość gość
Powtarzam: Musiałby wsadzić Ci rękę do nadgarstka usmarowaną spermą, chociaż i w tym wypadku nie mam 100% pewności, czy byś zaszła. Weź podręcznik do biologii i poczytaj, jak zachodzi się w ciążę.

Gość gość
To czemu wiele par zachodzi w ciążę odbywając stosunek przerywany? Skoro do wytrysku w środku nie dochodzi?

Gość gość
Dziewica w ciąży:D jakby się tak zachodziło to smarkule wszystkie by wpadały. Od ocierania nie ma szans. Masz zamiar tak przeżywać dwa tygodnie? Ze stresu ci się okres spóźni i dopiero będzie. Spokojnie. Pełen stosunek to 20% szans u osób zdrowych. A ty nawet nie współżyłaś. I chyba nawet na takie pieszczoty gotowa nie jesteś

Gość gość
To czemu wiele par zachodzi w ciążę odbywając stosunek przerywany? Skoro do wytrysku w środku nie dochodzi? x bo za późno wyciągnie, bo za drugim razem nie umył, bo w końcu najważniejsze WŁOŻYŁ PENISA DO POCHWY. Nie zapłodni cię przez ocieranie, jak plemnik ma się dostać ? przefrunąć?

Gość gość
Dokładnie tak nie jestem gotowa na takie pieszczoty

Gość gość
gość dziś A byłaś z nimi przy tym? To taka sama teoria, jak "brałam regularnie tabletki, ale zaszłam". Wpadki z przerywanego wynikają z tego, że partner nie zdąży, tak samo "wpadki" przy "prawidłowym" stosowaniu tabletek wynikają z pominięcia, ale przecież nikt Ci się nie przyzna. Poza tym dziewica w ciąży? Serio? Już jedna tak była kiedyś... :)

Gość gość
Wpadki wynikają z pomyłek, albo przy antykoncepcji przy chorobie, z tego że niektórzy współżyją dwa razy pod rząd a facet nie umyje dokładnie i tam gdzieś się zakamuflował. Na pewno nie przez pocieranie

Gość gość
Ja jestem właśnie taką mega panikara i potem nie mogę spać po nocach. To wydarzyło się ponad 6 tygodni temu w listopadzie dostałam okres spóźniony o tydzień no i beta tez po prawie 3 tygodniach ujemna. No i dziekuje za cierpliwość i wyrozumiałość a nie prawienie moralów jaka to ja jestem głupia

Gość gość
Miałaś okres, ale bałaś się ciąży? Cóż...

Gość gość
po Jezusie, to okres był?? Ile masz lat?? Czarno widzę twoje współżycie, jeśli masz tak panikować

Gość gość
Ten okres to taki inny był 2 dni leciało 3 nic 4 znowu i5 plamienie

Gość gość
Nie będę panikować jeśli będę miała pewność że nie zostanę z dzieckiem sama w tym przypadku musiałabym wychować dziecko sama bo partner okazal się nieodpowiedzialny i tyle a pracy nie mam więc czarno to widzę

Gość gość
Ja powiem tyle...by uniknąć podobnych sytuacji współżycie tylko w dni niepłodne. Nie będziesz się wtedy martwić. Dni płodne wyznacza się łatwo, zresztą zawsze możesz sobie kupić testy lh albo tester na ślinę. Z własnego doświadczenia polecam afrodytę.