Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie do płci męskiej

Czy normalny mężczyzna chciałby dziewczynę, która spała z 2 facetami naraz?

Polecane posty

Gość Pytanie do płci męskiej

Czy taka rysa na życiorysie nie przekreśla dziewczyny?

Gość wyzwolona seksualnie
ale nadal z nimi sypia?nadal ma 2 k***sy w sobie czy co?bo nie rozumiem jaki z tego robić problem

Gość jest wiele ladnych kobiet
ktore nie przyjmowaly na dwa baty

Gość gość
Lepiej z dwoma naraz niż z drugim zdradzając pierwszego. Dla mnie ok, daj namiary to pogadamy konkretniej ;-)

Gość tylko zboczeniec
by taka chcial

Gość a ile masz lat autorko
?? tez ma to wiele do rzeczy

Gość gość
Dokładnie ile masz lat. Jaką jesteś kobietą? Zrobiłaś to z dwoma bo byłaś zaniedbywana w związku czy z czystej ciekawosci? Na to pytanie nie da sie odpowiedziec jednym słowem tak czy nie. Duże znaczenie ma na jakiego trafisz faceta, czy bedziesz mu wierna. Jesli masz duży temperament to szukaj faceta też z takim.

Gość niby  kazda d****a
odrzucana przez mezczyzn kiedy juz znajdzie faceta i zaakceptuje on jej k***wska przeszlosc jest bardzo do takiego typa przywiazana i lojalna :D ale nie chcialbym byc z taka latwa k***wka na dwa baty

Gość gość
tak jak nie kazda chciala by byc z takim facetem po tym co napisalem wczesniej ale przynajmniej szczerze 🖐️

Gość gość
A głupoty gadasz. Niczego w swym życiu nie próbowałes z czystej ciekawosci? Nie chciałbyś z dwiema kobietami sie kochać? Dla mnie by to nie stanowiło przeszkody. I jeśli to tylko raz zrobiła to nie jest żadną k***wką. Jak nie daje jest cnotka albo bierna czy pasywna to też problem. Dziewczyna ma temperament po prostu i tyle. Jeden facet by się z nią dogadał a drugi woli fotel, piwko i meczyk.

Gość ej tyy UPPPP
c***a i pantofel jesteś 🖐️ pewnie jedyna laska jaka zaliczyles zlitowala sie bo wyskamlales

Gość gość
Do 19:02. To że dużo może zaliczasz nie robi z ciebie wcale mężczyzny. Po co ta mowa? Zależy w jakiej fazie życia jesteśmy. Dla dojrzałego mężczyzny poza seksem liczą sie też inne atuty kobiety. Co wcale nie czyni go kiepskim kochankiem. Sex nie polega tylko na bezmyślnym ******iu.

Gość nawet taka a zwłaszcza taka
kobieta z temperamentem nie wytrzyma z pantoflem sklamlącym o seks :P

Gość gość
Dobra spadam bo mnie zajeździcie tu. Widze że nie można być dobrym dla kobiet. Brawo *****cze używajcie sobie na nich do bólu, nawet w pieciu. A potem za bety i za drzwi!

:D:D:D no tak tak tylkoo się nie popłacz... jakoś nie widzę tu *****czy wykorzystujących kobiety :D tylko jedną kobietę która zaszalała nic więcej nie wiadomo czy ją za drzwi wystawili :D

Gość gość
Chrum chrumku. Rzuć kamieniem pierwszy...

Gość mam nadzieje ze
arabowie beda takim kobietom pokazywac co to znaczy sprawiedliwosc, jak tu juz przyjada

Gość mam nadzieje ze
umiarkowani muzulmanie nie kamieniuja kazdej kobiety - ale takie co spaly z 2 kolesiami naraz juz z pewnoscia. wole chyba szariat, niz europejska rozwiazlosc

Gość gość zmarsa
Niech przyjdą. Już nie mogę się doczekać. Mają swoje kozy niech sobie ich pilnują! Wara im od naszych kobiet, jakie by nie były. Jeszcze ich nie ma a łomot dostają wkoło ich bracia w wierze którzy mieszkają w RP. Zło trzeba tępić w zarodku. A my jesteśmy po to, żeby bronić naszych żon, siostr i corek. Żadni z nich faceci. Jak bedzie trzeba to kosą ich zarżnę.

Koleś... czym jest dla nich to ze dała dwóm naraz skoro skazują kobiety na grupowy gwałt za to że zagada z kolesiem z innej wsi???. wtf nie wiesz nawet o czym gadasz :D:D

Gość gość zmarsa
Dokładnie20:42. To bydło pospolite jest. Nie mają nic wspolnego z ludzką rasą. Brzydzę sie tymi hujami. Niestety skazani jestesmy na nich przez rzady europejskich krajów. Jakby chcieli to zrownali by ten p******y arabski swiat z ziemią. Tylko zgliszcza powinny po tym bydle zostać!

Gość gość
Prawdę mówiąc, ja bym do tego zdolna nie była, ale wg mnie normalniejsze jest jak HETERO laska chce z dwoma facetami, niż jak dwóch hetero facetów chce z jedną laską ;)

Gość gość
20:48. Dokładnie. Pedalstwem zalatuje to trochę. Zreszto nie ma się co dziewczyny czepiac. Jak by mi moja zaproponowala z koleżanką to bym chciał z dwiema spróbować.

Gość gość
A co niby by mialo mi przeszkadzac?? Sam mialem 3 nie raz i wcale nie mysle ze dziewczyna z ktora sie bzykalismy jest jakas gorsza. Fantazje trzeba realizowac.

Gość gość
Podobno jak jest dwóch facetów to oni siebie czują w przypadku np. jazdy an dwa baty, i ogólnie te ich fiutki stykają się czasem ze sobą.

Gość gość
Przed ślubem gdy chodziłam wtedy z moim chłopakiem często byli u nas koledzy chłopaka. Pewnego razu była bardzo luźna atmosfera i zeszliśmy na temat seksu . Wtedy jeden z kolegów męża spytał może byśmy się za bawili. W pierwszej chwili byliśmy zaskoczeni ale po chwili odparłam czemu nie ale musi pozwolić na to mój chłopak. Zgodził się i przeżyłam bardzo ostry seks z chłopakiem i jego trójką kolegów. Nawet jeden z kolegów z dużym członkiem miał czerwonego członka bo wtedy do końca mnie rozdziewiczył. Zabawa trwała kilka godzin byłam wykończona lecz w pełni zaspokojone. Więcej nie mieliśmy seksu grupowego. Chłopak jest moim ukochanym mężem i stał się o mnie bardzo zazdrosny.

Gość gość
'mam nadzieje ze dziś arabowie beda takim kobietom pokazywac co to znaczy sprawiedliwosc, jak tu juz przyjada' dziecko, idź już spać, bo jutro masz szkółkę od rana. papapa całusów sto dwa i nie czytaj tyle o arabach bo już masz wypieki.