Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On szuka żony a ja głupia poszłam z nim do łóżka za szybko

Polecane posty

Gość gość

po 1,5 miesiąca:-( i mnie skreślił

Gość gość
ale du/pek :O

Gość gość
może d**ek ale ja byłam głupia że poszłam z nim tak szybko. A najlpesze jest to że to był drugi facet w moim zyciu a z pierwszym poszłam do łóżka po pół roku. Skreslił mnie a przecież nie jestem jakaś szmatą.Ale teraz tak się czuję:-(

Gość gość
co za chamidło, jak mógł.. :O

Gość gość
wiesz co? To nie chodzi o łóżko. Z jedną byłem 2 lata. Z każdym dniem widziałem że chce mnie zawłaszczczyć na amen. Włącznie z moimi mypłatami. A zarabiałem nieźle. W końcu dostała kopa, a z obecną żoną żyję jak narazie 27 lat i całkiem szczęśliwie. Po miesiącu (chodzemia) mieliśmy ustaloną datę ślubu. W marcu zaczeliśmy, a we wrześniu ślub. Stały nick... Arecki446.

Gość gość
a o co moglo chodzic? on olal mnie zaraz po tym jak się przespalismy

Gość gość
Skad wiesz, ze szuka zony? Przeciez mogl tak mowic tylko po to zeby zrobic dobre wrazenie i zebys jak najszybciej majty zdjeła.

Gość gość
Sama nie pisałaś tylko z nim on jest d**ek że tak szybko chce seksu a oczekuje od kobiety niewiadomo czego . Faceci to K***y tak naprawdę skoro on tak rób to na męża się nie nadaje. A jak znajdzie zone tibwyskij jej anonim ze się k***il

Gość gość
Bo to facet przed 40-tką to chyba logiczne że szuka kogoś z kim założy rodzinę. Ale ocenił mnie błędnie bo to że poszłam z nim tak szybko wcale nie znaczy że jestem jakąś puszczalską. Trafi na taką co miała 15 kochanków ale będzie się wzbraniać pół roku i wezmie z nią ślub. Czemu ktoś potrafi skreślić drugiego człowieka z tak błahego powodu?

Gość gość
Ja znam dziewczynę która chce zachować dziewictwo do ślubu ale tego samego oczekuje od męża aby był prawiczkien i pewnie nigdy męża nie będzie miała. Bo facetom Wilno wszystko

Gość gość
wiesz to nie jest blahy powod...jestes latwa

Gość gość
Zdzira dala dooopy i jeszcze ma pretensje. Ja bym tez cie skreslil, bo przeciez wiadomo, ze takie co szybko daja sa nic nie warte.

Gość gość
Nie łatwa a głupia. Hormony buzowały , stwierdziłam że jestem dorosła a ludzie dorośli robią to szybciej i stało się. Niestety ale okazuje się że zrobiłam to za szybko.

Gość gość
Hahaha wejdz na jakikolwiek portal randkowy to znajdziesz tam setki czterdzistoparolatkow, ktorzy w formularzach przy pytaniu o slub, rodzine, dziec***isza 'jeszcze nie teraz, moze kiedys' itd. Faceci w tym wieku niekoniecznie mysla o rodzinie. Czesto mysla, ze do konca zycia beda tylko ru/chac bez zobowiazan i beda wiecznie piekni i mlodzi chociaz juz nie teraz nie sa :-)

Gość gość
moim zdaniem sex to relacja między dwiema osobami. tak samo Ty sie oddałaś jemu jak on Tobie. nie kumam toku myślenia dziewczyn, które twierdzą, że "dały du/py". one dały ale facet wziął. oboje mieliscie przyjemnosc. litosci, jest XXI wiek!

Gość gość
Tak mamy 21 wiek też tak myślałam ale widać faceci nadal mają zakodowane w głowach że kobieta musi się opierać im długo. To nic że on się k***i i bzyka bo on jest macho i może a kobieta jak to zrobi to jest k***a i szmata:-(

Gość gość
Dla mnie "dać du;py", to wówczas, kiedy kobieta nie chce, ale daje wbrew sobie (bo chłopak nalegał, bo chce osiągnąć korzyści niematerialne, bądź materialne, ale nie robi tego z miłości, ani nawet dla przyjemności własnej). :)

Gość gość
Dla mnie to jest chore żeby skreślić kogoś tylko dlatego że poszedł do łożka za wcześnie niż on sobie to założył:-( Myslę że ktoś kto ma zdrowe podejście do seksu, lubi seks, nie ma jakiś tam problemów w łóżku to tak by nie postąpił. Takie zachowanie selekcji mają faceci ze skrzywieniem psychicznym, impotenci i krótkodystansowcy, ogólnie faceci którzy są kiepsy w łożku.

Gość gość
pozamiatane

Gość gość
Ile jeszcze razy założysz to durne prowo, przychlaście? Przeszło z dziewicami, to na "seks po 1.5 miesiąca" łapiesz?

Gość gość
To z nim jest coś nie tak facet przed 40 i jeszcze nie ma żony. nie ma bo nie chce. Ja ze swoim poszłam do łóżka po tygodniu chodzenia. Jesteśmy małżeństwa od 15 lat mamy dwoje dzieci. W życiu nie usłyszałam ze za szybko.

Gość gość
19:31, no ale trafiłaś na wyrozumiałego faceta bo sa tacy co skreślają z takiego powodu. Ciekawe kiedy dla takiego jest właściwy moment na seks?

Gość gość
Szukal seksu to znalazl. Szukal pretekstu tez znalazl.

Gość gość
szukaj nastepnego i bedzie ok. A dzis przeciez nikt nie bedzie sie wiazal z dziewczyna jak jej najpierw nie sprawdzi w lozku. Wiadomo, ze musi dac bo czekanie na slub bylo modne 200 lat temu a i to niepewne.

Gość gość
i racja,nie bylas w jego typie ,chcial seksu i dostał dobrze udawal a potem mu się odwidziało i znalazł pretekst

Gość gość
Coś w tym jest. Mężczyźni szanują takie kobiety, które siebie same szanują. Taka prawda. Nie ważne czy to XVI czy XXI czy XXV wiek. Ludzie od zawsze poszukują wartości. Nawet jeśli sami na nią nie zasługują.

Gość gość
Też kiedyś zrobiłam taki błąd jak Ty Autorko. I to kilka razy :( Wstyd mi teraz samej przed sobą. Cóż, człowiek się na błędach uczy. Zupełnie inaczej kobieta się czuje gdy dany mężczyzna nie szanuje czystości i nie chce czekać do ślubu i zostawia daną kobietę. Wówczas wiadomo, że to on nie jest jej wart. Kobieta nie traci swojej godności ale idzie dalej przez życie z podniesionym czołem. A kiedy kobieta poda się na złotej tacy bo "hormony zagrały" wówczas porzucona czuje się wykorzystana. Niestety.

Gość gość
No niestety, jak koło bieta za szybko da to się jej potem nie cenu, nie szanuje, nie chce. Z doświadczenia pisze.

Gość gość
To kiedy jest odpowiedni czas na seks?? 1,5 miesiąca to nie seks na pierwszej randce kiedy to bym rozumiała ze facet skreśliłby taką kobietę.