Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek: magia obrażania. Ze zdumieniem oświadczam: to czasami działa! Spójrzcie

Polecane posty

Gość gość

Mój facet przegiął. Jesteśmy razem od 3 lat i od pewnego czasu zaczęłam czuć, że nasz związek powszednieje. Już mu nie przeszkadza, jak chodzę do niego w ciemnościach, już się mniej stara, już woli spędzić wieczór przed kompem z grami niż ze mną. Gdy w mikołajki stałam przed lustrem w seksownej bieliźnie i usłyszałam, że nie chce mu się po mnie przyjechać... Powiedziałam dosyć! Ja się staram, narzucam, dbam o to, by było romantycznie, jemu dobrze. A co dostaję w zamian? Powiedziałam stop. Skończyło się przychodzenie do niego po pracy, smski, jak tam skarbie itd. Przestałam być tą dobrą. Wygarnęłam mu i powiem Wam szczerze, widzę efekt: dzisiaj przyszedł po mnie do pracy, chciał zabrać na obiad (twardo odmówiłam), powiedziałam, że mam swoje plany i mogę znaleźć dla niego czas dopiero w czwartek. Był oburzony! Ale już mi oznajmił, że ma dla mnie niespodziankę i że znajdzie nam cudownego sylwestra w górach (ostatnimi czasy to właśnie ja szukałam całymi godzinami, a on miał to gdzieś...) Więc, moje drogie: z szokiem oznajmiam, że to działa. i dziwię się, bo jestem z tych, co dosyć częśto się obrażają i to o pierdoły. Nie wiem, co jest przyczyną, może czuje, że tym razem mam rację?

Gość gość
to instynkt stada, silniejszych puszczamy przodem, żeby nas nie zagryźli. zakładamy, ze kto głośniej szczeka ten jest groźniejszy, a ten co jest cichy i łagodny idzie na końcu. zwykła psychologia zwierzęcia.

Gość gość
niby jak to się ma do tej sytuacji? :O

Gość gość
Bo dla facetow nie mozna byc dobra, trzeba byc w porzadku ale nigdy dobra. Zapamietaj to