Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PIERWSZY RAZ

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny pomóżcie wczoraj przeżyłam swój pierwszy raz najpierw partner nie mógł wejść bo w środku był opór i ból w koncu udało mu się wejść krwi prawie wcale nie było i nie odczułam pęknięcia błony jednak od tej pory przy sikaniu piecze mnie, dziś przy kolejnej próbie sexu bolało mnie i troche łatwiej było wejść ale nadal bardzo wąsko i boli czy to normalne? zastanawiam się czy ta błona wogóle pękła skoro dalej jest tak bardzo wąsko i boli przy sexie

Gość gość
Słaby był kochanek,że nie wszedł zdecydowani w ciebie.Wtedy ból by chwilowy.Zależy od pozycji w jaki w ciebie wchodził.Moze błonę przerwałaś tamponami?

Gość Migea
Ten dyskomfort może byc spowodowany przerwaniem błony dziewiczej, może sie jeszcze nie zagoiło tam w środku. Powinnac teraz zrobic kilka dni wolnego od seksu. Smaruj sie tez provag żelem po kąpieli, pozwoli to na szybsze gojenie rany, ochroni przed infekcjami intymnymi, no chyba że to zapalenie pęcherza, to wtedy musisz isc do ginekologa po odpowiednie leki.

Gość gość
Nic się nie martw teraz będzie tylko zadowolenie.To musi przejść każda kobieta.

Gość gość
Do pierwszego razu trzeba było wcześniej ćwiczyć układ nóg a ból by był mniejszy.Są kobiety wąskie stąd ból.