Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam delikatnej

Czy są jeszcze kobiety, które nie próbowały anala?

Polecane posty

Gość Szukam delikatnej

Szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie związku z kobietą, która zrobiła wcześniej coś tak perwersyjnego.

Gość gość
wszystkiego skarbie trzeba spróbować

Gość gość
zapewniam skarbie że niekoniecznie trzeba wszystkiego

Gość gość
Mnóstwo jest takich kobiet.

Gość gość
a co ci anal przeszkadza jak ktoś to lubi to jego sprawa

Gość gość
Mój facet przez kilka mcy gadał mi codziennie o tym że powinniśmy spróbować. Cóż, nie jest już moim facetem, także z innych przyczyn.

Gość Szukam delikatnej
To niech sobie lubi, ale ja takiej nie chcę.

Gość gość
Masz + gościu.Jestem kobietą, na różne fajne rzeczy w seksie jestem na tak, lecz anala nie robiłam i nie zrobię. Brzydzą się tym. Gdyby facet powiedział mi, że to robił lub go to kręci, to od razu na aut, dla mnie to pedał lub kryptopedał. Warty tylko splunięcia, jeśli nie potrafi kobiety normalnie zadowolić i ucieka się do pedalskich sposobów.

Gość gość
wg mnie, jako kobiety anal wcale nie jest czesty. Przecież dla kobiety prócz ewentualnego podniecenia perwersją w tym nie ma nic ciekawego. Ot, sprawianie przyjemnośc***artnerowi tyle, że o ile inne formy (oral, petting) są estetyczne i higieniczne to anal wydaje mi się obrzydliwy. Co to za przyjemność z seksu jak wcześniej musisz sobie lewatywę zrobić?

Gość gość
Zgadzam sie z koleżanką. Ja tez nigdy nie probowalam i nie zamierzam.uwazam ze to chore .dodam ze jestem jak najbardziej za fajna zabawa w lozku ale anal mnie brzydzi.dooopa jest od sraaannniiiaaa i tyle.

Gość analna grzesznica
Pozwolę się nie zgodzić z twierdzeniem jakoby seks analny nie sprawia kobiecie przyjemności:) A autorowi życzę właśnie takiej partnerki jak autorka twierdzenia. Żeby sobie nie pohulał za nadto;)

Gość gość
ale paluch w anusie mógłbybyć

Gość do analna grzesznica
i moze jeszcze napiszesz, ze lubisz ostry anal z gleboka penetracja?

Gość gość
"Pozwolę się nie zgodzić z twierdzeniem jakoby seks analny nie sprawia kobiecie przyjemnościusmiech.gif A autorowi życzę właśnie takiej partnerki jak autorka twierdzenia. Żeby sobie nie pohulał za nadto" Tak, nie daję sobie rozpychać o***tu to musze być drętwa. Świetna logika :D Potem napisz, że jak nie daję sobie robić kupy na piersi to musze być zakonnicą ;) Po prostu znam anatomię kobiety, w odbycie nie ma zakończeń nerwowych umozliwiających osiąganie orgazmu - jedyne pobudzenie to nacisk na ścianki POCHWY. I pisałam wyraźnie - może to dawać taką przyjemność jak i robienie reką itp. sam fakt sprawiania przyjemności podnieca, lecz nic pozatym. Ale ręki/ust wcześniej nie musisz niewiadomo jak myć żeby przestały walić kupą.

Gość Tamari
Do pań które nie lubią seksu analnego: usta służą do spożywania pokarmów a nie seksu oralnego a sperma do zapladniania a nie polykania :) to tak analogicznie do wypowiedzi, że dupa służy do srania. A Ciebie autorze zawsze poznam mimo że wieki tu nie pisałam i kontaktu też nie mamy :)

Gość gość
no ja jeszcze takiej nie spotkałem co by w grote wedla lubiła,a miałem ich dużo pod sobą

Gość gość
Tamari, przeczytaj może ze zrozumieniem te kilka linijek tekstu - tam nikt nie napisał, że dupa jest od srania więc Twoje argumenty sa z D**Y :P

Gość gość
Wybacz, wpisów było kilka i tego jednego nie zauważyłam. fajnie jednak że Ty ten jeden wyrywasz, a reszta nie istnieje

Gość gość
Wszystko wolno robic jak ktos ma na cos ochote. Dla mnie kobieta ktora nie polyka spermy i nie uprawia anala jest nieciekawa. Nie wiazal bym sie z nia, bo znudzilaby mi sie szybko.

Gość analna grzesznica
Nie narzucam nikomu jak ma osiagac rozkosz zwlaszcza kiedy partner podziela brak analnych zapedow:)

Nie wiem o co Ci chodzi. Każdy ma swoje preferencje i logiczne że jeden lubi coś czego inny niekoniecznie. Natomiast ten argument który poruszyłam akurat jest dla mnie śmieszny, z resztą mogę się zgodzić z wyżej wymienionych powodów

Gość gość
to po co te baby nadstawiają krainę goplany jak nie mają z tego rozkoszy to facet ma lepiej bo w du/pkę też jest miło np masaż prostaty

Gość gość
Tak samo nadstawiają dupkę jak i nadstawiają usta - podnieca je to i chcą sprawić przyjemność facetowi. Pytanie czy facet by się nadstawił jakby kobietę sztuczne dildo interesowało :D

Gość acordeon
Masaż prostaty owszem,ale nie dildo!!

Gość tamari akurat juz ponad
roku nie jestem prawikiem i po zwiazku z taka, co z niejednego pieca chleb jadla stwierdzam, ze wiecej nie warto. moze i trafilem na ladna, a przy tym napalona na mnie, ale jak widac bylem dla niej tylko jednym z wielu. poza tym zawsze wiedzialem, ze mam pecha, bo jak trafilem na urodziwa, to przy tym nie do konca twardo stapajaca po ziemi, raczej lubiaca sie bawic, pomimo wyksztalcenia i oczytania. teraz stwierdzam, ze albo ogarnieta laska co zarabia tyle samo co ja albo wypad

Gość Tamari
nie napisalam ze jestes jeszcze prawikiem, nie wnikam w to:) a to ze byles jednym z wielu to widocznie sie super nie dobraliscie pod katem zwiazku, nie wiem co z tym wspolnego jej doswiadczenie? raczej nie przez seks sie rozstaliscie

zreszta w sumie zabawne co piszesz bo przeciez sam zawsze twierdziles, ze nie stapasz twardo po ziemi i lubisz sie bawic

Gość gość
Ja nie próbowałam.