Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

roznice pod wzgledem finansowym

Polecane posty

Gość gość

witam. Jestem w zwiazku od 2 miesiecy, mieszkamy razem. Moj facet ma 28l ,razem ze swoim tata prowadza firme. Dochody ma calkiem spore, dokladnie to nie wiem, ale widac po tym jak sie ubiera i jakim autem jezdzi. Ja zarabiam 2000zl , jestem po studiach. Czytalam tutaj taki temat ze kobieta i mezczyzna aby tworzyc szczesliwy zwiazek powinni zarabiac tyle samo. Podejrzewam, ze juz facet ma pensje ktorej ja nie jestem w stanie zarobic. Boje sie ze kiedys mi wypomni moj status materialny. Znamy sie troche i w kwestii pieniedzy nie jest jakis wymagajacy a i chetnie dzieli sie tym co ma, obdarowuje prezentami, kwiatami oraz placi zawsze za wyjscia. Wlasciwie to nie wiem za bardzo co mam teraz robic, bo jak czytam tutaj podobne tematy, to az niedowierzam. Czy myslicie ze moze mi kiedys wypomniec, ze tak malo zarabiam? zeby nie bylo- szukam lepszej pracy, ale poki co z marnym skutkiem

Gość gość
Nie kieruj się tym, co tutaj piszą, bo to ani mądre, ani zdrowe. Kieruj się intuicją i obserwuj jaki on jest.

Gość gość
"razem ze swoim tata prowadza firme" xxxxxxxxxxxxxxxxx Czyli sam niczego się nie dorobił, tylko z pomocą ojca. Ciekawe, czy bez niego też miałby dobre auto i ubrania. Ale do rzeczy. Nie wierz w te bzdury o równych dochodach niezbędnych do stworzenia szczęśliwego związku. Bo są małżeństwa, gdzie ona nie zarabia w ogóle i zajmuje się domem i dziećmi, a on prowadzi dochodowy biznes i są szczęśliwi. Wypominać to można nierobowi, że nie bierze się do pracy, a nie dziewczynie zaraz po studiach, że nie zarabia 5k na miesiąc. A jeśli kiedyś wypomni ci twój status materialny, to jest burakiem niewartym splunięcia. Nie każdy miał łatwy start.

Gość gość
Jestem w zwiazku od 2 miesiecy, mieszkamy razem. xxx ale tempo!

Gość gość
Za dlugie to jest do czytania to raz a po drugie to g... Wno piszesz i jestes oblakana tylko ci na kasie zalezy bo jestes biedna jak mysz

Gość gość
gość dziś "razem ze swoim tata prowadza firme" xxxxxxxxxxxxxxxxx Czyli sam niczego się nie dorobił, tylko z pomocą ojca. xxx nawet z pomocą ojca jeszcze się niczego nie dorobił na razie to tylko od ojca ciągnie!

Gość gość
Ma 28 lat daj mi do niego nr to zadzwonie i mu powiem ze mq za dziewczyne jakams i.... Tke co siedzi na kafeterii i wypisuje takie bzdety bo nie ma nic lepszego do roboty ile ty trolmasazz lat ze musisz sie tu radzic o takie zeczy a swojego rozumu nie masz?

Gość gość
Nie masz zadnego faceta! Klamiesz zeby z ludzmi pogadac