Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kochanek może kupić kochance mieszkanie lub samochód

Polecane posty

Gość gość
Nikt nie potrzebuje gląbowi którego zapina od roku robić jakiś prezentów :D

Gość mogłam być bogata
kiedyś mężczyzna chciał mi kupić kawalerkę,drugi zafundować wycieczkę dookoła świata i to nie żart,obu podziękowałam bo uniosłam się honorem,mieli żony dodam...Johny Deep kupił kochance wyspę żeby nie było,są tacy faceci

Gość gość
Ale to Polska i nikt nie jest tak bogaty jak Jony D :D musials go onotac na tyle by stracił rozum i zapozyczyc .

Gość gość
laska dobrze robi, skoro koleś z nią zdradza żonę to niech doi. Żałuję, że ja za młodu miałam opory, bo faceci są nic nie warci. Zacznij mu jojczeć, że ci niewygodnie w hotelach, że wolisz jak jest przytulnie, dyskretnie. I się odsuń, odmawiaj czasem spotkań whotelu. Niech podłapie i zobacz CO ZAPROPONUJE.

Gość gość
Właśnie tak zaczęłam robić. dzisiaj odmówiłam spotkania. Powiedziałam, że trochę się przeziębiłam a to nie sprzyja jeżdżeniu po hotelach. Przysłał tylko kwiaty pocztą kwiatową z życzeniami zdrowia, ale nie wiem czy załapie, ze chodzi o własne "M".

Gość gość
Tylko jest pewien problem. Jeśli jesteś tylko kochanką (bez uczuc) to po prostu on może dojść do wniosku że nie warto, jak mu takie fochy będziesz robić, łatwo znaleźć utrzymankę

Gość gość
ja się martwięo coś innego. Ze on na to mieszkanie może się w końcu zdecydować, ale nie kupi go na mnie tylko na siebie.

Gość gość
Moj kupił mi mieszkanie, i samochód . Ale jest to bardzo bogaty facet Rosjanin . Przyjeżdża co tydzień na kilka godzin i wraca do siebie do st . Petersburg

Gość gość
18:12 założę się, że jesteś młodą ekstra laską a nie podstarzałą mocno mamuśką w jakich gustuje wielu oszczędnych Polaków?