Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ginekolog ciąża

Polecane posty

Gość gość

Hej dziś byłam u lekarza ginekologa ponieważ okres mi się spóźnia 5dzień i robiłam trzy testy każdy wyszedł pozytywny a więc dziś poszłam do lekarza no i Pan doktor na początku powiedział mi że nie widzi ciąży potem zbadał usg tam do środka i grzebal grzebal też nic nie widział dopiero po czasie powiedział że jest wczesna ciąża no ale on mi nic o niej nie może powiedzieć dopiero za tydzień mi coś powie...? Prosiłam o tabletki na ból brzucha bo mnie strasznie boli ... To dostatam tabletki na podtrzymanie ciąży . Pan doktor za 20min skasował mnie150zł. Dół mnie boli jutro muszę iść do pracy (pracuje w biedronce ciężko) boję się nie wiem czy iść do lekarza rodzinnego się poradzić czy poczekać ten tydzień i iść z powrotem do tego ginekologa? Czy ból i skurcze wypisza mi l4? nie rozumiem też czemu dostałam te tabletki na podtrzymanie jeżeli nic mi jeszcze nie może powiedzieć o mojej ciąży to po co te tabletki???? Może miała któraś z was podobną sytuację???

Gość gość
Luteine ci dał? Może dlatego że cie boli brzuch.

Gość gość
Mogę być szczera? Silna ciąża się utrzyma, to dopiero zlepki komórek, ukryte głęboko w Twojej jamie brzusznej. Dosłownie okruszek. Jak wszystko jest okej to da rade mimo pracy

Gość gość
Dostałam du . . coś tam

Gość gość
No właśnie chciałam się poradzić bo to moja pierwsza ciąża i wariuje jednym słowem. .