Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

programowanie to jest g****o !!!

Polecane posty

Gość gość

programowanie to jest g****o !!!

Gość gość
całkowicie tego nie ogarniam za 15 godzin około kolokwium a ja nie wiem nic wsumie jakieś posrane szlaczki , szkoda gadac

Gość gość
pascal . nie jest proste jakieś procedury i funkcje kumpel napisał ten program w 15 min aja bym musiał z 6 h siedzieć xd i teraz 1 części nie można wywołać nad tym bym siedział godzinę próbując ja wywołać program Project1; procedure prostokat1(a,b:integer); var i,j:integer; begin for i:=1 to b do begin writeln; for j:=1 to a do write('*') end; end; procedure prostokat2(a,b:integer; wyp:string); var i,j:integer; begin for i:=1 to b do begin writeln; for j:=1 to a do write(wyp) end ; end; var a,b,x:integer; wyp:string; begin Writeln('Prostokat z gwiazdkami wybierz 1.'); Writeln('Prostokat z dowolnym wypelnieniem wybierz 2.'); Readln(x); Writeln('Podaj dlugosci bokow porostokata zaczynajac od poziomej.'); readln(a); readln(b); if x=2 then begin writeln('Podaj znak wypelnienia'); readln(wyp); prostokat2(a,b,wyp); end else prostokat1(a,b); readln end.

Gość gość
i czemu procedura prostokąt ? co to znaczy romb tez będzie miał swoja procedurę o nazwie romb a co z 100 kątem ?

O boże czego wy się uczycie strata czasu... nigdy ci się to nie przyda.. chcesz programować ucz się c# albo Java. A na kolokwium ściągnij od kolegi i zapomnij bo paskala juz się dawno nie używa

Gość gość
ehh nie wiem nie ogarniam tego

Prostokąt rab to są nazwy procedury tu możesz wpisać cokolwiek nazwać jak chcesz . Nie ogarniesz tego tak szybko odpuść sobie :D 🖐️

Gość gość
isc spac czy nie spac cała noc ciekawe czy uciągne bez spania ale chyba musze isc nachwile

Gość gość
a z czego można to ogarnąć ?

Gość gość
ale muszę to ogarnąć jak to zdam ...

Gość gość
ide spać wale to książkę zamówiłem , szkoda bo mnie to w miarę by ciekawiło to tego nie ogarniam a to co nam daje z wykładów to tez tego nie czaje, no nic są drugie terminy ehh miłej nocy :)

Gość gość
nie to z bibioteki książka nic nie płace tylko czas i ogarnianie tego watpie ze mi sie to uda zerżnąć

Gość gość
Neptyk musi zdać pascala, żeby potem ogarniać c plus albo jave, proste. Czego w tym nie rozumiesz ?

Gość gość
Takie kretynki powinny tipsy robić, a nie studiować informatykę. Idiotka.

Gość gość
Kurwa mać ogarnie , poza tym nie podszywaj się pod gościa. A kretynki to szukaj u siebie , bo widać żeś kretyn bez studiów. Ma kolokwium musi zaliczyć proste. Specjalista , ajednak wytłumaczyć nie potrafi. Nawet przeczytać ze zrozumieniem gościa nie potrafisz .Pozdrawia kretynka od unity.

Gość gość
I w*********j spać neptyk, zaraz palety będziesz rozwoził

Gość gość
ide spać trzymcie się i nie kłucie sie szkoda nerwów .

Gość gość
tr\y dni sie uczyłem visual basica i widze tam procedury deklaracje zmiennych między innymi integer (to chyba liczby całkowite) string - ciąg tekstowy, jakies pętle warunkowy wyświetlajace tekst. ja piertole moge iść na informatyke:D

Gość gość
koorfa nawet ja ogarniam, że ten poemat rysuje prostokąt o zaadanych bokach i wypełnieniu, które są zmiennymi.

Gość gość
w visual basicu procedury wywołuje sie chyba poleceniem call. może w pascalu też.