Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiającasię

aplikacja qpony korzystacie?

Polecane posty

Gość zastanawiającasię

Warto ściagnąć? Czy zniżki są zawsze aktualne?

Gość zwawki
mi się przydaje, jeżdżę często na większe zakupy do ch Janki pod Warszawą i zawsze na telefonie obczajam do jakich sklepów warto zajrzeć, więc przyda się jeśli sklep do którego jeździsz współpracuje z tą aplikacją

Gość Cybi
aplikacja się sprawdza, nie jedziesz w ciemno i nie błądzisz, tylko masz wszystkie największe promocje w jednym miejscu, w formie graficznej, jak coś Cię zainteresuje to dopiero rozwijasz

Gość gość
ja poluje dzięki tej aplikacji najczęściej na jedzenie, w jednym miejscu są aktualne promocje z różnych miejsc, maca, kfc, nie trzeba ściągać osobnych kuponów, przydaje się

Gość Onka4
fajne jest też to, że można ustawić ją na lokalizację, w której się znajdujesz, np jak jeżdżę od czasu do czasu do Warszawy to od razu wyskakują mi propozycje stamtąd, ostatnio odkryłam kupony do sphinxa w centrum janki na steki wołowe z sosem whiskey Jack Daniel's - mój chłopak mnie wielbi do dzisiaj :)

Gość Olamia
hmmm, jak to przeczytałam to aż sprawdziłam, rzeczywiście są! Ale czad, już wiem gdzie się wybiorę na romantic dinner, a do tego w Grycanie są czekolady na gorąco z lodami pistacjowymi, albo tiramisu i biszkoptami mmm...

Gość Narini
zakres nieograniczony w apce jest wszystko z całej Polski, wystarczy wybrać miasto albo kategorie

Gość Rudyl
dla mnie jest bardzo funkcjonalna, bo raz, że nie trzeba ściągać osobnej aplikacji, każdego sklepu czy innej gastronomii, a dwa nie zaśmiecają miejsca na wyświetlaczu telefonu, jest tylko jedna apka qpony i ma wszystko

Gość gość
Słyszałem, ale nie korzystam. Raczej zaglądam na www.kuponiarnia.pl i bez problemu znajduję rabaty ineteresujących mnie sklepów. Zawsze wszystko na bieżąco jest umieszczane, a strona jest przejrzysta.