Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

avre

dziecko budzi się co godzine pomocy!

Polecane posty

Moja 5msc córka kiedy się urodziła i tak do około 3msc budziła się w nocy około 1-2. Teraz mimo, że zjada w ciągu dnia 4 porcje mleczka (mm) po 180ml, na noc zjada 210 ml, a także dwa stałe posiłki (obiadek około 12 i kaszke około 17) to po połozeniu sie spać o 19.30, budzi się około 24-1 i później praktycznie co godzinę półtorej. Mała sie obszernie ślini ale zęby jej raczej nie idą, bo w ciągu dnia nie jest marudna, ciągle się śmieje. Ma dwie drzemki ale wstaje najpóźniej o 16 i później już nic. Pmocy, co mam robić? Nie karmie jej piersią, wiec to nie jest kwestia przełożenia do łóżka, wywalenia cyca i spania. Jestem juz wykończona, bo od 5msc ja nie mam nawet pozornie przespanej nocy. Czy wasze dzieci tez tak miały? Macie jakas porade?

Gość gość
moim zdaniem zęby kaszkę przed snem i powinno być lepiej

Gość gość
Skoro sie ślini to idą jej zęby. Moze gorzej spać. Powinno minąć gdy zęby sie przebija ale co do niewyspania to normalka. Ja po dwójce dzieci mimo ze juz od dobrych kilku lat śpią nie mam juz takiego spania jak dawniej nawyk został i wystarczy ze ktores kaszlnie u siebie w pokoju w nocy mnie to juz potrafi obudzić.tez niedosypialam bardzo dużo