Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochana we Wlochu

Polecane posty

Gość gość

Minely juz 3 miesiace naszego randkowania i zaczynam wariowac. Mam 29 lat a glupia leze w lozku jak nastolatka, slucham milosnych piosenek i marze o Nim. Wzbraniaalam sie przed tyn ale juz chyba nie moge. Rok temu bardzo cierpialam bo rozstalismy sie z bylyn po 4 latach. Juz przestalam wierzyc ze cos sie wydarzy. A moze jeszcze cos na mnie czeka?

Gość gość
Tylko uwazaj wlosi to maminsynki i babiarze

Gość gość
i gardza polkami czego na dzien dobry oczywiscie sie nie dowiesz

Gość gość
Ja tez jestem Mamicóreczka, nie przeszka mi to. 7 lat byl w zwiazku to moze taki babiarz nie jest aaaaaa :) I am in looooove :)

Gość graziearcazo
znam parę gdzie polka i wloch sa w zwiazku od ponad 10 lat. on woli posiedziec z nia w domu niz wyjsc do znajomych. nie ma zadnych kolezanek na boku bo mieszkaja w bardzo malym miescie, praktycznie na wsi wiec szybko by sie wydalo. malo tego, gotuje, sprzata, zajmuje sie ogrodem, zmywa tak samo jak ona jesli nie w wiekszosci. ma glowe na karku bardziej niz ona. wiec to wszystko zalezy od CZŁOWIEKA. i nikt mi nie wmówi że w polsce nie ma wygodnickich mamisynkow polakow czy babiarzy bo niestety, ale spotykam takich na kazdym kroku. x gardza polkami ? no niestety nie nasza wina ze w latach70-80 polki jezdzily tam za chlebem i byly naczelnymi prostytutkami lub sprzataczkami. czasy sie na szczescie zmienily i te role przejely we wloszech bialorusinki, ukrainki, rumunki. etykieta pozostanie ale nie mozemy ponosic odpowiedzialnosci za czyny obcych nam ludzi z innej dekady...

Gość gość
"Tylko uwazaj wlosi to maminsynki i babiarze" Do tego 30-40letni Włoch może mieć konto wspólnie z mamusią. Ale za to jak spodobasz się mamusi będziesz najważniejsza w rodzinie.

Gość gość
Teraz polki daja komu popadnie za free i wlosi to wiedza a tej twojej kolezanki to jakis pantofel a nie mezczyzna

Gość gość
gość dziś Bedzie ale zaraz po mamusi

Gość gość
Narazie wszystko powoli idzie, nie spiesze się. Wlasciwie to on mnie uczy gotowac. W domu jak jestem u niego jestem obslugiwana. Tego samego on wymaga jak jest u mnie aczkolwiek zaczynamy dzielić sie zmywaniem itp. Jego tata ozenil sie po raz drugi z Polka, najlepszy przyjaciel Irol rowniez. Mozna :-)

Gość gość
Na Włochów lecą nawet Niemki,Szwedki i Angielki którym nie odpowiada typ urody swoich rodaków (wiadomo że angole do przystojnych nie należą podobnie jak Szwedzi i Niemcy ) więc ten naród trzeba to przyznać ma coś w sobie oprócz uroku osobistego co przyciąga kobiety (szczególnie blondynki) Są też bardzo szarmanccy i lubią kucharzyć.