Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

2 miesiące temu zerwał ze mną chłopak. po 5 dniach poszłam na kontrolne badania do ginekologa i lekarz mi mówi - Panie jest w ciąży !! Byłam taka szczęśliwa czułam że mam dla kogo żyć że nigdy tej osoby nie stracę. Miałam nadzieję że pogodzę się z moim chłopakiem i dopiero mu o ciąży powiem. dzień po dniu widziałam że jest coraz bardziej szczęśliwy beze mnie postanowiłam mu tego nie mówić. W 4 miesiącu ciąży poroniłam dziecko :( :( NIe potrafiłam do siebie dojść potrzebowałam mojego byłego chłopaka żeby chociaż się do niego przytulić ale nie potrafiłam pójść do niego. Po paru 2 tygodniach postanowiłam mu o tym powiedzieć. Nie umiał przyjąć tej wiadomości o ciąży, nie chce mnie widzieć jest bardzo zawiedziony.. Już po mału żałuję że mu powiedziałam :( :( :(

Gość gość
Ale czym jest zawiedziony? Że poroniłaś? Bez obrazy, ale mężczyźni przeważnie nie umierają z radości, że kobieta, z ktôrą nie chcą być, jest w ciąży. Przestań się nim przejmować, nie warto.

Gość gość
Pewnie jest zawiedziony, ze go chcialas w taki glupi sposob nabrac i wymusic spotkanie, skoro on od kilku msc nie chce cie wiedziec. I nie klam ze bylas w ciazy...

Gość gość
słabo tą historyjkę wymyśliłaś...czwarty miesiąc, zerwanie dwa miesiące temu,

Ja dopiero się dowiedziałam jak byłam w 2 miesiącu ciąży się dowiedziałam że jestem w ciąży jak on ze mną zerwał to nie wiedziałam dopiero się dowiedziałam po tych 5 dniach. To nie moja wina że objaw nie miałam i nie podejrzewałam ciąży