polaaaaaa 0 Napisano Grudzień 8, 2015 Cześć dziewczyny, powiedzcie mi jaki testów owulacyjnych używacie? Ja kupiłam zwykłe na internecie tylko ostatnio coś mi nie pasuje. Rano 6.12 pokazały dwie kreski (czyli owulacja będzie w przeciągu 24 godzin. 8.12 rano znowu pokazuje dwie kreski, i do tego doszedł ból w lewym jajniku. Czyli dalej byłaby owulacja? To niemożliwe usmiech.gif Może któraś z was miała podobne obserwacje? Chętnie poczytam co o tym myślicie usmiech.gif Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2015 Ja nie używam testów, a mikroskopu owulacyjnego - Afrodyty. Jest na ślinę i wielokrotnego użytku, przez co jest znacznie wygodniejsza. testów lh z allegro nie polecam, mi też czasami pokazywały cuda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polaaaaa Napisano Grudzień 16, 2015 Dziękuję za odpowiedź. Rok używam testów i nigdy nie miałam czegoś takiego, chyba czas zmienić testy. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 8, 2016 też kupiłam niedawno afrodytę i paprotki rzeczywiście się pokazują, więc moim zdaniem warto :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach