Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggaafg

powiedzcie szczerze, czy ja przesadzam?

Polecane posty

Gość ggaafg

Jesteśmy młodym małżeństwem, kilka miesięcy po ślubie i mieszkamy w domu rodzinnym męża. Zajmujemy piętro domu, obok w pokoju mieszka jego brat, z którym mąż ma dobre relacje. Czasami w tygodniu oglądają razem mecze, a gdy przychodzi weekend, mąż obejrzy ze mną jakiś film , a później idzie do brata i piją piwo do późna i rozmawiają. Ja w tym czasie siedzę sama, albo idę spać. Nie wiem, denerwuje mnie to, bo wydaje mi się, ze jestem dla męża nudnym towarzystwem, żeby spędzić ze mną sobotni wieczór. W zeszłym tygodniu spędził z bratem piątek wieczór, a później poszedł do niego jeszcze w sobotę. Nie powiem, trochę zazdrosna jestem, szczególnie , ze ja wtedy nie mam towarzystwa. Z drugiej strony nie chcę być zrzędą, a chyba jestem, skoro spędza też czas ze mną, nie powinnam mieć pretensji.Co o tym sądzicie?

Gość gość
U mnie w rodzinie była podobna sytuacja, to zazdrosna żonka - taka jak Ty - rozpierniczyła wszystko. Przez nia nawet juz świąt nie obchodzimy razem bo tak wszystkich poskłócała chodząc i gadając pierdoły po sąsiadach i rodzinie. Swoj cel osiagnela, meza odizolowała. I pije piwka sam do telewizora, choc pietro wyzej mialby fajnego towarzysza. Chcesz tego samego? Kobieto, nie bądź bluszczem. Nie umiesz sie soba zając tylko jak dziecko potrzebujesz niańki? Jesteś jego żoną, a nie druga skórą.

Gość gość
no teraz ja pije sama do telewizora

Gość gość
Nie uzalezniaj swoich wieczorow od meza. Sama gdzies wyjdz wieczorem z kolezankami na piwo al bo na fitness. Jak zauwazy ze swiat nie kreci sie wokol niego i Ty swietnie sie bawisz to zacznie z Toba spedzac wieczory. Na facetow nie dzialaja slowa tylko czyny :)

Gość gość
Nie widzisz że Twoje towarzystwo go nudzi? Moze go zmusisz do siedzenia z Tobą w domu, ale nie zmusisz czlowieka by nagle zaczal o Tobie myslec: mhmm ale on jest interesujaca! Zrobisz z niego pantofla i stanie sie zgorzkniałym trepem. O to Ci chodzi? Znajdz sobie jakies zajęcie.