Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niech wejda tu ludzie którzy kochają zwierzęta...powiedzcie co o tym myslicie??

Polecane posty

Gość gość

niech wejda tu ludzie którzy kochają zwierzęta...powiedzcie co o tym myslicie??

Gość gość
o czym?

Gość gość
maM koleżankę ,ktora deklaruje milosc do zwierzaków i zamieszcza na fejsie jakies stronki o ratowaniu psów itd.. a pracowala za granicą na fermie norek i karmila je niby i robila im zastrzyki a jej facet zagazowywal je i obrabial ze skór.. potem pokazala mi zdjęcia takie ,że wlosy mi dęba stanęły..miejsce kazni norek ..wygladalo strasznie..jak z horroru..ciemna wielka hala i wokol porozrzucane oberwane ze skóry trupy norek i maszyny oraz takie haki cale w krwi..smutas.gif a na tle tego miejsca ona i jej koleżanki robiące sobie selfie jak sie caluja ze swymi facetami....smutas.gif ona jak jej zarzucam ze pracowala tam dla kasy i jak mogla..to mówi ,że ona ich przeciez nie zabijala osobiscie a wręcz karmila je i dbala o nie..a skoro miala okazje zarobic i facet jej zalatwil tam prace to czemu miala odmówic..potem kupila sobie za to auto przeciez.. co myslicie o takich ludziach??czy tylko ja uwazam ,że to hipokryzja z jej strony..?? NAJGORSZE ZE ci ludzie ktorzy tam pracowali z nimi mieli znieczulice totALNĄ..oni męczyli te norki jak im uciekaly i rzucali nimi o scianę..tak opowiadala.. do tego latalo tam duzo mew i oni je zabijali i strzelali z wiatrówki do nich.. ale najgorsze jest ,że kolezanka z facetem i inni robili sobie selfie w takim miejscu..to okrutne

Gość gość
może zajmij się sobą a nie obgaduj "koleżankę" na forum

Gość gość
obgaduje???poprostu wkurza mnie ,że ta kobieta deklaruje wielk a milosc do zwierzaków a robila sobie zdjęcia jak sie caluje z facetem na tle tych zwłok i skór calych w krwi...widzialam te zdjęcia na wlasne oczy...az mnie zmrozilo..

Gość gość
Brawo, odkryłaś, że żyjemy w świecie, gdzie pełno jest farm norek, lisów, kur w howie klatkowym itd. Miejsc, gdzie w majestacie prawa morduje sie zwierzęta. Nie wspomne o rytualnym uboju na zamówienie arabusów i żydów. Jeśli takich miejsc jest pełno, pełno jest też ludzi, którzy mają znieczulice i to robią. Ja nie rozumiem skąd sie biorą, ale jest na nich popyt więc sie tworzą jakoś :O

Gość gość
NIC ZLEGO.ONA NIE MORDOWAŁA.