Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

byłam wczoraj u ginekolog

Polecane posty

Gość gość

Poleciła mi znajoma ze taka super i takie tam . Jestem osoba z nadwagą ale jakas tam spasiona .Mam szerokie biodra i grube uda . Latem tego roku obtarłam sobie uda na górskiej wyceiczce i mam jasnobrązowe slady w tym miejscu . Kłade sie wczoraj do badania a ginekolog : co to jest ????? pani zawsze była taka gruba i sie obcierała ? i jak mozna pzryjsc do ginekologa bez swiezo ogolonej waginy ? jak mam pania zbadac ? chyba zrobiłam sie purpurowa . Zeszłam zz fotela jak torpeda poszlam za parawan sie ubrac a baba nie powiedziała ani jednego słowa ! nosz Qrwa jak tak mozna ! a pzred chwila obsmarowałam ją na " znany lekarz "

Gość gość
Po pierwsze lekarz nie ma prawa tak odzywac sie do pacjentki . Po drugie nie obowiązku świeżej depilacji . Po trzecie pacjentki sa , były i będą pulchne i otyłe i nawet z otartymi udami . Ona jest od leczenia a nie od oceniania ludzi . Co za debilka z niej ,

Gość gość
Kompletny brak kultury! Od kiedy to jest obowiązek golenia waginy? A w ogóle to chyba ta część ciała jest nieowłosiona?

Gość gość
Napisz jaki to lejarz. Skad. Trzeba ostrzec innych

o matko, nie dość że uda takie monstrualne to i busz taki, że nawet gin się nie przeciśnie bez siekierki:O weź się za siebie, zamiast obsmarowywać normalne osoby w necie.

Gość gość
Ginekologa nie powinna obchodzic tusza pacjentki

Gość gość
Nie no mimo wszystko nie powinna... Jaki to lekarz????

Gość gość
To wy się golicie, jak idziecie do ginekologa???

może ginka jest bezpośrednia, ale mówi to w trosce o zdrowie pacjentki. jak kiedyś miałam nadwagę to mi też lekarz niezwiązany z niczym zwrócił na to uwagę w bezpośredni sposób, być może to był jeden z czynników dzięki którym uświadomiłam sobie, jak bardzo wpiertalanie nie ma zalet, a prowadzi do zagłady. poza tym jak można przyjść z buszem do gina, nawet się nie podciąć. przecież te liany będą chwytać go za ręce jak łapska ożywionych drzew w ciemnym lesie z dziecięcej baśni.

Gość gość
jaki busz ? miałam zaledwie kiludniowy zarost ! oj jak wasza wyobraznia działa

Gość gość
Ja czasami mam mam na zero a czasami specjalnie kilkudniowy meszek, dłuższe oczywiście nigdy.

Gość gość
ja do gina albo gole albo podcinam, byłam u kilku w swoim życiu ale zaden nie zachował się tak jak ten:o czy to było prywatnie?

Gość gość
Tak poszłam prywatnie . Kilka razy byłam u ginekologów zazwyczaj u facetów i nikt nigdy nic nie powiedział na temat mojej wagi a co dopiero moich okolic intymnych . Rozumem ze dla dobra pacjentki powiedziałby aby schudła kilka kilo itd . ale ta z takim okrzykiem . Nie moge małpy strawic

Gość gość
A jakie o niej opinie są? Zawsze mi się wydawało że prywtnie są bardziej mili:o Przecież starsze panie tez chodzą, nie wyobrażam sobie żeby one przed ginem się goliły

Gość gość
Jakie miasto i ile placilas za wizyte? Doszlo do tego badania czy nie?

Gość gość
Co??? opitoliła Cię że nie ogolona??? mnie się kiedyś oberwało u gin. za golenie właśnie, bo golenie podobno zdaniem większości ginekologów jest niewskazane i powoduje ryzyko infekcji.

Gość gość
Ja też kiedyś usłyszałam że po co się gole. Ze przecież skoro włosy rosną to po coś są :-D jakąś bardzo postepowa ta lekarka.

Gość gość
niedopuszczalne zachowanie lekarza. Jak chciała powiedziec cos o nadwadze dla dobra pacjentki to mogla np po badaniu zasugerować że dobrze by było zrzucic pare kilo bo grozi to i to a nie w taki chamski sposób. Ja bym zażadała zwrotu kasy.

Gość gość
Nie płaciłam za wizytę . Zanim ona sięganęła po cos tam i załozyła rekawiczki to ja zeszłam z fotela , poszłam za parawan i wyszłam bez słowa . Ona tez bez słowa . Tak sie zakonczyło .

Gość gość
I dobrze zrobiłaś! Głupia baba. Jak jeszcze co do tuszy mogła zwrócić Ci uwagę, ale na pewno nie w ten sposób i nie jak siedziałaś na fotelu. To już nt. zarostu nie miała prawa się odzywać, bo to nie jej sprawa.