Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przenieść się do innego ginekologa w czasie ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 12 tygodniu ciąży.Tydzień temu trafiłam do szpitala przez głupotę mojego obecnego ginekologa. Otóż wymiotowałam od 1,5 miesiąca codziennie po 5-6 razy , do tego dochodził ból głowy nie do wytrzymania. Mimo tego że cały czas mówiłam mu o moich dolegliwościach twierdził że tak ma być i wszystko jest w porządku.Do tego mimo ciężkiej pracy jaką wykonywałam nie chciał mi wystawić zwolnienia lekarskiego. Po błaganiach wystawił mi skierowanie do szpitala. W szpitalu okazało się że mam anemię i tam pani ginekolog powiedziała mi że powinnam z tym trafić dużo wcześniej a jak nie trafiłabym teraz to do świąt mogłabym się wykończyć przez te wymioty. Ciśnienie mi się podniosło że mój ginekolog nie stwierdził tego wcześniej ani nawet nie podejrzewał . Stwierdziłam że nie chce już do niego chodzić , boję się że przy czymś poważniejszym też mi powie że wszystko jest w porządku. Jedynie jutro idę do niego na kontrolę po szpitalu. Jak zmienić ginekologa prowadzącego ciążę ? Czy nie będzie z tym problemu ?

Gość gość
Iść do innego

Gość gość
Nie a z czym ma byc. Tym bardziej ze to poczatki...

Gość gość
Jak to jak? Szukasz innego, umawiasz wizytę i na nią idziesz. Nie musisz nikogo pytać o pozwolenie :)

Gość gość
No na piechotę albo autem

Gość gość
Najpierw zapytaj tego pierwszego, bo może się obrazić.