Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

himpokrytka

proszę powiedzcie mi szczerze, fota!!

Polecane posty

Gość gośćPojemnoscDwa400
Nie moge stwierdzic bo sukienka mi zaslania. Daj inna fote piekna.

Gość gość
Do tej pory wstawialas foty gdzie wygladalas jak pusta dziunia,a tutaj jak śliczna delikatna dziewczyna . Brawo tak trzymaj. Tylko skąd masz kasę na ciuchy skoro niby jesteś samotna matka bez pracy?

Gość gość
To kiecka od zbera pewnie chce wkurzyć gggb

Gość gość
jestes fajna kobieta, wygladasz troche jak Paris Hilton

Gość gość
Witaj, przepiękna z ciebie kobieta chciałbym być twoim mężczyzną.

Gość gość
Niewiem czemu sie ludzie ciebie czepiaja jak jestes fajna,mloda,ladna dziewczyna i wierzaca co najwazniejsze. To nie ty lecz oni sa pusci!

Gość gość
Ale jest psychiczna

Gość TixTom
Tak szczerze, to wcale tobie nie chodzi o to na ile wygląda twój obwód pod biustem, tylko o zachwycanie się twoimi fotkami. Lubisz to. Prawda?

Gość gość
TWOJ TEKST JEST REAKCJA NA UPADEK TWOJEJ EGO STRUKTURY. BUDZISZ SIE Z HIPNOZY. KOMENTARZE-LOGIKA MYSLENIA KOSMITOW W HIPNOZIE NA ZIEMI SA ILUZJAMI-GDYZ ZIEMIA JEST ILUZJA&NIE ISTNIEJA W WYMIARZE RZECZYWISTOWSCI. W tym procesie nie ma rozmow. To co czujesz teraz i Twoje mysli sa fazami procesu. To jest proces ktory prowadzi do upadku Twojej Ego struktury. Znajdziesz sie w wymiarze rzeczywistosci gdzie jest wiedza o wszystkim we Wszechswiecie Struktura Ego manifestuje w Twoich tekstach swoj sklad w procesie oslabiania. Pozdrawiam

Gość gość
staro wyglądasz :D

Gość TixTom
lubię ale akurat chodzi mi o obwód bo mam 70 a nie jak twierdzi jakaś kafeterianka 80cm... xxx To kto wie lepiej. Przecież masz miarę i to co kto twierdzi, jest mało ważne. W tym przypadku.

Gość
ładnie tu wyglądasz. :) ale przecież nie mam centymetra w oczach.;)

no mam miarę ale wpierała mi z całych sił ze mam 80cm, wkurzyło mnie to na maxa, ale juz sie uspokoilam. gość dziś staro wyglądasz smiech.gif może i tak, przy dwojce dzieci i tak wygladam dobrze, nie dbam o siebie więc sorki ale w sumie jesteś jedyną osoba która tak twierdzi.

Gość
gość dziś bez przesady czym niby? ;) ładnie w niej wyglądasz :P

Gość gość
Kobieto,ile ty masz lat?Sorry,ja tez mam dwojke dzieci ale ty sie zatrzymalas chyba na 6 klasie podstawowki.Mojego syna kolezanki maja takie"problemy"jak ty.Wez sie ogarnij,to znajdziesz normalnego faceta i nie zrobisz wstydu swoim dzieciom.

Gość TixTom
no mam miarę ale wpierała mi z całych sił ze mam 80cm, wkurzyło mnie to na maxa, ale juz sie uspokoilam. xxx To ty się takimi bredniami przejmujesz. Powinnaś się z tego cieszyć. Wiedząć, że to czysta zazdrość.

Gość gość
jeszcze a propos stanika staniki są różne, jedne trzymają rozmiar, inne nie mam takie same wymiary i jak mierzyłam 70 to niektore mnie uwieraly a inne byly za luzne ale brafitterka, u ktorej bylam przyniosla mi tych stanikow cale narecze, nie skapila mi czasu jak mierzylam 65 to tez niektore byly za luzne, a niektore za ciasne, nawet jedna 60-tka byla ok nie daj sie splawic pierwszym lepszym jako tako pasujacym stanikiem bo moze sie okazac, ze kolejny bedzie jeszcze lepszy

Gość gość
24...

mierzyłam wtedy 6 może 7 staników paietam że dawała mi na początku 65 ale mnie uwierały...

Gość gość
teraz wygladasz lepiej niz rok temu bardziej naturalnie

Gość gość
ale nie kupuj w ciemno tzn niech w sklepie dadza ci przedluzacz i wtedy przymierz czy dalej cisnie

tylko że ja nie noszę staników prawie wcale... może kilka godzin tygodniowo...

Gość gość
no ale czasem jednak trzeba go ubrac jakby co nast. razem przymierz ich w sklepie wiecej poza tym wcale nie masz bardzo malych piersi wiec stanik sie przyda bo za jakis czas twoje piersi moga zaczac przegrywac z grawitacja

gość dziś teraz wygladasz lepiej niz rok temu bardziej naturalnie bo widziałeś tylko takie fotki 'przeznaczone na fotke zresztą' może i był to mój błąd że stylizowałam się do zdjęć na taką ostrą...