Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewkkaaa5252

Piecze mnie o***t,swędzi,drapie się.

Polecane posty

Gość Ewkkaaa5252

Od 3 dni strasznie swędzi mnie o***t,cały czas wkładam rękę pod majtki i się drapie...pewnie już podrażniłam nieźle to miejsce,próbowałam przestać się drapać,ale nie mogę wysiedzieć.Od czego to?

Gość gość
posmaruj sobie kremem albo wazelina

Gość ciubaryk
wiem o co chodzi i współczuję oraz podziwiam, że jednak kobieta wszystko wytrzyma i nawet spanie na gwoździach ale żeby aż TAK się załatwić bez wchodzenia na kibel ? - sprawa podstawowa , na cholerę i po kiego zakładasz majtki ? - po drugie, skoro już uparłaś się na kalesony lateksowe to po cholerę zakładasz majtki i rajstopy nylonowe pod te kalesony lateksowe ? jasne, będzie duupa szczypać jeszcze przez kilka godzin , kremy nie będą pomagać aż te odparzenia miną , a juto wskakujesz w sukienkę i żadnych majtek nie zakładasz i w rajstopy bawełniane , czy jasne ? a przy okazji będziesz kusić i nie dyskutuj ze mną skoro wiesz, że mam rację , wykonać !

Gość gość
Owsiki

Gość gość
Miałam to samo, myślałam, że to owsiki a okazało się, że grzybica.

Gość ciubaryk
to nie są żadne 'owsiki' zwyczajnie odparzyła sobie zad od nylonowych majtek śmierdzących teraz na kilometr, przez wiele godzin się kisiła w nylonowych rajstopach i na rajstopy ubrała kalesony lateksowe, wiadomo , duupsko boli i śmierdzi

Gość gość
owsiki albo/i tasiemiec psi przy tasiemcu psim też swędzi odbuyt

Gość ciubaryk
jak można łazić trzy dni w tych samych majtkach i rajstopach nylonowych oraz w kalesonach lateksowych , no jak ? nic nie czułaś, że capisz na kilometr ?

Gość gość
ciubaryk, bredzisz Miałam grzybicę i wyobraź sobie, że nie śmierdziałam. Może dlatego, że problem był tylko na zewnątrz a nie w środku. Poza tym nie noszę syntetycznych majtek, rajstop itp. Masz rację o tyle, że dobra wentylacja jest istotna w profilaktyce i szybkim wyleczeniu.

Gość gość
Grzybice mialas tylko samego odbuytu czy równiez drog rodnych ? Czym wyleczylas ta grzybice?

Gość gość
Najpierw okolice od.bytu wiec lekarz ogólny orzekł, że to owsiki. Gdy leczenie nie pomogło to miałam już swędzenie warg sromowych, wtedy dopiero poszłam do gina. Przepisał mi globulki dopochwowe gynalgin i maść clotrimazolum (bez recepty za klika zł) ale zalecił, żebym globulek użyła tylko gdyby swędzenie po maści nie przeszło albo gdyby pojawiło się w pochwie. Maść pomogła więc globulek już nie kupowałam.

Gość gość
Koniecznie zastosuj probiotyk dopochwowy np. invag przez 7-dni z żywymi bakteriami kwasu mlekowego aby mieć pewność że infekcja nie wróci. Kup sobie ten gynalgin puki masz ważna receptę, może ci się kiedyś przydać.