Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciubaryk

jak to jest z dziewczynami, przecież pamiętają z lat szkoły

Polecane posty

Gość ciubaryk

podstawowej, gimnazjum, szkoły średniej i studiów, że faceci w szkole podstawowej albo w gimnazjum 'podrywali' albo próbowali dziewczyny trochę wkurzyć łapaniem za włosy, podnoszeniem sukienek aby sprawdzić kolor majtek , generalnie się wygłupiali na szkolnych przerwach i wywalali języki do dziewczyn , w czasie szkolnych zabaw dziewczynie zrobili jakiś numer , zamienili kapcie z kapciami jej koleżanki , w szkole średniej już były tak zwane błyskotrzaski i przytulanie do dziewczyn ale nadal faceci robili różne numery dziewczynom i na studiach też a dziewczyny zdołowane przez facetów wygłupy nie potrafiły się odegrać i wracała do swojego domu z myślą , że żaden mnie nie chce i żadnemu się nie podobam i z rykiem padała na łóżko , a faktycznie podobała się bardzo wszystkim facetom i była lasencją ale bardzo skryta i nieśmiała , nie potrafiła się odgryźć facetom i to wykorzystywali aby się z kobiety pośmiać i ciekawy jestem wspomnień takich dziewczyn z lat młodości, które pomimo ogromnego zainteresowania facetów postanowiły być same i jak teraz reagują na wspomnienia z lat dzieciństwa, gdy były łapane za 'koński ogon' i tak zwane 'końskie zaloty' , czy teraz w wieku 30 lat masz ochotę dziewczyno przytulić się do faceta , skoro zostałaś umordowana przez facetów 100 razy ?

Gość gość
mnie nikt nie podrywał nigdy

Gość gość
Faceci mnie umordowali chyba z 1000 razy. :P A mimo to, w wieku prawie 34 lat, mam ochotę przytulić się do faceta. I zaraz się przytulę. Do mojego męża. Swoją drogą, był to ostatni mężczyzna, z którym postanowiłam mieć cokolwiek wspólnego. Gdyby z nim mi nie wyszło, zaczęłabym zbierać kapelusze i koty. :D

Gość gość
przytul ciubaryczku :)

Gość gość
Autorze, ludzie dojrzewają i nikt w poźniejszym wieku nie bierze takich szkolnych zalotow na poważnie. Co prawda to prawda, mężczyźni póżniej dojrzewają albo i wcale.

Gość gość
O w morde! To to podryw byl???

Gość gość
gdzie się podziałeś ciubaryczku ? misiu mały

Gość gość
idę spać papa

Gość gość
I ja też ide spac pa pa

Gość ciubaryk
przytulam, przytulam i przyznaję się bez bicia, gdy podniosłem do góry sukienkę Twoją i zobaczyłem, że masz tam tylko gołe i nagie ciało oraz zarośniętą myszkę w kolorze Twoich włosów na górze, czyli rude to byłem szczęśliwy, że mnie nie okłamałaś, że są rude mniam