Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cwany facet z krzywym ryjem

Polecane posty

Gość gość

oto mój ideał hehe :D

Gość gość
spiertalaj kooorfo bo jak ci zajepe to będziesz miała ryja bardziej krzywego niż moj kootas. won wypiertalać. mówcie o co chodzi albo sie zabierajcie z mojego życia zanim was wytropie i zapiertole

Gość gość
gość dziś lecz się schizofreniku

Gość gość
oszczędzaj morde bo cie w nią będę japał aż sie zerzygasz

Gość gość
a zanim to zrobie to sie upewnie, że to nie twój sobowtór, sklonowana marionetka psychiczna albo inna niewinna ofiara waszego skooorfysyństwa. w ostateczności zajepe je wszystkie aż dotre do was. jesteście pomyłką. trzeba was zlikwidować. niszczycie świat, ludzi i wszystko co dobre. poświecę swoją niesmiertelnośc żeby stac sie gorszym od was (ale tylko dla was) i was zniszczyc zdemoralizowane, odmóżdzone bydlaki

Gość gość
nie wiem dlczego ale najwidoczniej bawi was ta wizja i ja. może nie macie już innych rozrywek bo spróbowaliście już wszystkich zboczeń, zbrodni i zakazanych owoców. a może nigdy ich nie mieliście. współczuje. to chyba najgorsza kara musicie być jakimis kalekimi potworami nie czującymi związku z rzeczywistością co mnie nie dziwi bo go nie ma. uśpić was na wieki to jedyne rozwiązanie dla was i całego świata

Gość gość
ktoś wam zrobił wielką krzywde. jesteście trupami, może nawet niesmiertelnymi. przyjmijcie moje kondolencje, oczywiście, tylko formalnie bo wątpie aby psychopaci i socjopaci byli w stanie przyjąć cokolwiek o wymiarze duchowym od kogokolwiek. niedługo ulże waszym cierpireniom

Gość gość
tłumacząc z polskiego na wasze wy popiertolone kooorfy szykuje sie niezły melanż:D nie zawiedźcie mnie i siebie i sie na nim pojawcie. zreszta nie macie innego wyjścia po to "żyjecie" wywłoki

Gość gość
i nie liczcie na to, że będę sie w trakcie modlił do kogokolwiek innego niż ja sam. zadnych balów, panów i innych pedałów. zjem ich na śniadanie wysram i nakarmie was tym gooofnem

Gość gość
boicie sie juz?:D nie no żartuje wiem że sie nie boicie. jesteście na to za głupi.

Gość gość
zresztą o co mielibyście sie bać? o te skorupe, dzięki której doświadczacie jedynie nudy i egzystencjalnej pustki wypenianej bezskutecznie zbrodniami i zepsuciem? juz przegraliście. w zasadzie to chyba czekacie aż ktoś was dobije

Gość gość
a będzie to cwany (ale nie poza granice zła) facet z krzywym ryjem. do zobaczenia

Gość gość
dobrze się czujesz?

Gość gość
pewnie po wszystkim kręcąc o tym film obsadzą w mojej roli jakiegos marlona brando albo innego ala pacino ale to już nie moje zmartwienie. wszystkiego nie ogarne. wy mi wystarczycie jako inspiracja

Gość gość
zajpeiscie jak nigdy a odniosłaś wrażenie że sie źle czuje? a jeszcze lepiej bym sie czuł odbezpieczając granat w dooopiejakiejs zdemoralizowanej wywłoki i zpatrzą z bliska jak jej rospiertala o***t

Gość gość
przyłączysz sie? bo jako, że sie lubie dobrze czuc to zamierzam tak właśnie zrobic

Gość gość
dla mnie jesteś za bardzo wystrzałowy

Gość gość
albo jak chcesz zarobić to możesz to filmować. gwarantuje ci, że ten materiał zostanie tłwm filmowym dla hymnu nowego świata wyrosłego na nawozie z rospiertolonej przeze mnie granatem dooopy elit rządzącej starym. wiem koorfa że to błąd taktyczny ale sie chyba nie powstrzymam

Gość gość
Co brałeś? Mocne cos musiało byc.

Gość gość
no właśnie jestem wystrzałowy do tego mam krzywego ryja i coś biore więc spiertalajcie

Gość gość
sie nawet człowiek nie moze bez szyderstw poświęcić dla tych ułomów. no ale jak przestaniecie z ludzi robić barany to sie sytuacja odmieni. na krótko bo na krótko ale zawsze jest szansa, że rozwinie sie inaczej. bo to co wy robicie to jest kooorfa nieporozumienie kosmiczne.

Gość gość
będzie mi jakas franca piertoliła o krzywym ryju, który pewnie sama projektowała. nie ma takich planów, które mozna zrealizować w stu procentach i dlatego sie tak koorfy nie szczerzcie bo was zaskocze.

Gość gość
a szansa na niepowodzenie rośnie wraz z rozmachem i skomplikowaniem owych planów. na waszym miejscu przerwał bym ten projekt zanim wymknie sie spod kontroli albo przerośnie efekty, których sie spodziewacie. chyba, ze nie macie wyjścia bo to wasza ostatnia deska ratunku

Gość gość
a co z czynnikami zewnętrznymi czyli takimi na które wpływu nie macie? są takie? musza być bo inaczej nie mielibyście czego i po co planować. nie wiem co to za czynniki ale mam nadzieje, ze mi sprzyjają w moich planach. słyszeliście kiedyś żeby czyjeś plany miały własne plany? no to właśnie usłyszeliscie

Gość gość
kooorfy