Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DO MODERACJI pilne

Polecane posty

Gość gość

http://f.kafeteria.pl/temat/f1/chcialbym-wyruhac-6latke-p_6408846 Witam Moderację. Czy widzicie, jakie obrzydliwe tematy zakładane są na tym forum? To jest skandal!!! Jeśli w ciągu 24 godzin nie zgłosicie tego skandalicznego tematu założonego przez jakiegoś chorego na głowę zboczeńca na policję i nie opublikujecie na forum oświadczenia na ten temat-nie chciałabym być w waszej skórze, ponieważ będzie to wprost oznaczało, że popieracie pedofilię. Co z kolei byłoby dowodem na to, że jesteście bandą obrzydliwych potworów bez kręgosłupa moralnego. Użytkowniczki i użytkownicy kafe czekają na Waszą reakcję. Łączę wyrazy szacunku.

Gość Zbigniew Zarzycki kafe
Na naszym forum szanujemy wolność słowa naszych użytkowników, dlatego Pani prośba nie zostanie uwzględniona. Pozdrawiamy i życzymy więcej dystansu do siebie i życia.

Gość gość
wyslij do firm ktore sie reklamuja tu obok czego pokazuje sie ich reklama to usuna :D

Gość gość
nie wchodziłam w ten topik ale zobaczyłam tytuł i pomyślałam to samo.

Gość gość
żarty żartami (nawet te niesmaczne) ale to jest przekroczenie granicy

Gość gość
moim zdaniem te uda z lidla pasuja do pedofilii :D

Gość gość
odświeżam bo ważne

Gość gość
podnoszę.

Gość gość
Ja popieram pana Zarzyckiego,kafeteria to wolność słowa a nie bany za np pisanie nie na temat. Zresztą tu każdy wie, ze to prowo. Pewnie jesteś nową użytkowniczka,bp mnie przez pierwszy miesiąc bycia tutaj tez szokowaly takie rzeczy,ale po 6 latach juz przywyklam.

Gość gość
Jakas nowa typiarka przyszła i robi szum. Wszyscy wiemy ze to prowo

Gość gość
Naiwnych i cierpiących za cały naród nigdy też nie brakuje na tym forum:-PDaj se spokój,chyba,że nadmiar wolnego czasu rządzi twoim życiem:-o

Gość gość
'Ja popieram pana Zarzyckiego,kafeteria to wolność słowa a nie bany za np pisanie nie na temat. Zresztą tu każdy wie, ze to prowo. Pewnie jesteś nową użytkowniczka,bp mnie przez pierwszy miesiąc bycia tutaj tez szokowaly takie rzeczy,ale po 6 latach juz przywyklam.' pan zarzycki nie istnieje. rozumiem, że jak dziecko z Twojej rodziny zostanie zgwałcone, to będziesz się cieszyć ? do gorszego poziomu niż Ty już się nie można zniżyć, wiesz?

Gość gość
wszyscy wiedzą, że to ty. nie ośmieszaj się już.