Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byscie pomysleli, gdyby dziewczyna powiedziala, ze ma konserwatywny poglad?

Polecane posty

Gość gość

Jakis czas temu na randce i kiedy zeszlimy na temat seksu przed slubem powiedzialam komus, ze mam raczej troche konserwatywny poglad. Co byscie pomsleli, gdyby dziewczyna wam takie cos powiedziala: 1. ze jest dziewica 2. ze ma male doswiadczenie seksualne 3. czy, ze sciemnia? Najpierw napiszcie, a potem napisze, czemu pytam.

Gość gość
Ty idioto to znaczy ze zapomnij o jej dopie przed slubem wrazie co. A tera dawaj czemu pytasz?

Gość gość
Zalezy jaki facet jest. ja poznalam wielce nawróconego gościa, ochrzcil się sam, z medalikiem łaził a laski zaliczał. taki to pomyśli, że zgrywasz się Ale normalny facet uzna, że jesteś konserwatywna - jak mu to nei odpowiada to Cię oleje. proste

Gość gość
Jestem kobieta, to ja jestem dziewczyna, ktora to powiedziala. Jestem ciekawa, co byscie pomysleli, gdybyscie usyszeli taki tekst.

Gość gość
Pytam, bo ten chlopacy jak narazie dwoch po takim tekscie na randce juz sie nie odezwali. Jestem ciekawa co sobie pomysleli. Bo jeden nich zaczal niby rozpowiadac innym, ze jestem dziewica. W nowym srodowisku pracy, wszyscy tak o mnie mysla i dziwnie sie z tym czuje, bo to niczyja sprawa, tylko moja.

Gość gość
No ja sie im nie dziwię. Na pierwszym spotkaniu taki tekst jest ostry dość i jasno stawia sprawę. Na przyszłość poznaj kogoś zanim mu takie rzeczy opowiadać będziesz, skroo przeszkadza Ci że ludzie wiedzą o dziewictwie. Bo wiesz, jak niejesteś dziewicą to taki tekst z deka jest zabawny. Bo jaki w Tobie konserwatyzm? ;)

Gość gość
Taki we mnie konserwatyzm, ze bylam przez wiekszosc zycia wtrzemiezliwa i chcialam czekac, ale Jakis czas temu stwierdzilam, ze nie warto i nie bede czekac. A to, ze mi sie nie podoba jak ktos gada za moim plecami, to chyba normalne.

Gość gość
No to skoro nie jesteś dziewica to jaki cel chciałas osiągnąć? Ze facet uzna Cię za dziewicę, bedzie zadowolony a tu lipa? Okazuje się, że jakiś czas temu "olałas zasady" a jemu wciskasz kit, że jestes konserwatywna? To kłamstwo zwyczajne. x I kto normalny obcemu klepie takie rzeczy? Nie chcesz by ludzie o Tobie gadali to dobieraj sobie rozmówców

Gość gość
No to skoro nie jesteś dziewica to jaki cel chciałas osiągnąć? Ze facet uzna Cię za dziewicę, bedzie zadowolony a tu lipa? Okazuje się, że jakiś czas temu "olałas zasady" a jemu wciskasz kit, że jestes konserwatywna? To kłamstwo zwyczajne. x jeszcze jestem x I kto normalny obcemu klepie takie rzeczy? Nie chcesz by ludzie o Tobie gadali to dobieraj sobie rozmówców x tez sie zastanawiam kto normalny takie bzdury powtarza, sprawial wrazenie w miare ogarnietego, widocznie pozory myla...

Gość gość
Moze warto jak ma sie z kim, ja nie mam i juz nie zamierzam, ile jest religijnych samotnych kobiet po 40 ktore nikogo nie znalazly ze wzgledu na pogady? Cale mnostwo.

Gość gość
swiatopoglad*