Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja chcę tylko normalnego faceta

Polecane posty

Gość 30letni prawik mistrz
trzymałem kobietę za rękę, a nawet się całowałem z dziewczyną, ale nie wkładałem jej choooya do waginy, jestem więc gorszy?

Gość gość
No faktycznie kiepsko Ci idzie z tym szukaniem normalnego faceta :P Spokojnie są jeszcze tacy o jakich marzysz :P Przynajmniej ja taki jestem :D Co to za facet jak nie umie czegoś naprawić, zrobić? Życiowa c**a i tyle. No ale jak rodzice nie nauczyli pracy tylko cackali sie z takim to się nie dziwie. Ja w wieku zaraz 21 lat potrafię bardzo dużo zrobić ale może dlatego że żyje na wiosce a nie w mieście ;) Zaraz pewnie będzie ze jak z wioski to głupek albo brzydki :D

Gość gość
ja tez.

Gość gość
Gdzie takie kobiety można poznać jak Ty? :D Jakoś szukam i nie mogę znaleźć :P Same księżniczki coś się trafiają...

Gość robercik_92
Wszystko lanie pięknie ale widzicie same że nie można mieć wszystkiego ani potrafić wszystkiego. Ja potrafię naprawić większość rzeczy w domu od elektryki po instalacje sanitarne, spawać ciąć i budować (nie jestem budowlańcem ani jakimś mechanikiem) żeby zdobyć wiedzę poświęciłem czas który inni spędzają w towarzystwie i na imprezach lub w inny sposób bo po co coś potrafić jak przyjdzie fachowiec weźmie kasę i naprawi, ale i tak będę sam bo nie mam czasu ani ochoty aby wyjść na miasto bo w domu zawsze jest co robić, piszecie że takie osoby są mrukami nie do końca czasem lepiej być cicho niż robić wokół siebie dużo szumu który nic do naszego życia nie wnosi.

Gość gość
Bo materialistka,wspomina o kasie w temacie. ja sam jestem od zawsze i normalny jestem.

Gość gość
Większość normalnych polskich mężczyzn wybiera kobiety ze wschodu na żony bo polki nie nadają się do partnerskich związków jakich chcą Polacy.

Gość gość
Musicie się zdecydować, albo związek: - tradycyjny (facet płaci, baba przy garach i ani mru mru) albo - partnerski (baba też płaci i jest współodpowiedzialna za związek) albo - frajerski (facet płaci, baba tylko wymaga) Bo ileż można słuchać babskiego pie**olenia typu "mój chłopak ma mieć co najmniej 190 cm, bo lubię wysokich i dominujących ale tak najlepiej do 180 cm, żebym nie czuła się przy nim niska" (autentyk, jeden z wielu niestety jakich nie udało mi się uniknąć). X Niczego nie musimy. Partnerski - ja potrafię wymienić żarówkę czy przetkać zlew, a on ugotować czy nastawić pranie. Ewentualnie: facet przy garach i ani mru mru :P

Gość gość
Ciekawe dlaczego ci normalni faceci nie interesują się nasza wspaniałą i zaradna autorką :-)

Gość gość
20:25 w sumie dobre pytanie ;) Autorko odezwij się to pogadamy :P

Gość gość
A może tak. A czego chce taki normalny mężczyzna od takiej kobiety ?

Gość gość
Od takiej kobiety czego może chcieć normalny facet? No nie wiem to już zależy ;)

Gość gość
Zależy od ?

Gość gość
Nie mozecie znalesc bo wymagaja modeli

Gość gość
Zależy od obojga ludzi, od nastawienia w stosunku do siebie i okoliczności. Załóżmy, że oboje są zainteresowani sobą to wiadomo, że może stworzą parę zakochańców itd. Ja na ten przykład z chęcią poznałbym taką kobietę, a co dalej to by się zobaczyło.

Gość gość f
A może ciężko znaleźć bo nie szukasz jak mówisz normalnego faceta tylko "służącego " i pantoflaża w jednym

Gość gość
Hej Autorko! Ja jestem całkiem normalny. Przynajmniej moj psychiatra tak twierdzi :)