Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość okropna synowa1

wasza opinia dot takiego zachowania

Polecane posty

Gość gość
ja mam podobny problem - imieniny mam w wigilię, imienin nie obchodze bo idziemy w wigilie do teściowej a potem do mojej mamy. Prezenty robimy tylko dzieciakom, ja mam 2 dzieci, szwagierka tez 2 dzieci i wkurza mnie jak szwagierka z tesciową daja mi prezent w Wigilie, razem z prezentem dla dzieciaków. Ja nie mam nic dla niej ani dla tesciowej, a te daja mi prezent, głupio sie czuje, pora prezentów, one mi daja prezent a ja nic dla nich nie mam.

Gość gość
Musicie im powiedzieć, ale odpowiednio wcześnie PRZED Wigilią.

Gość gość
Nie przesadzaj... Ciesz sie tym co masz a tego co nie masz to olej...

Gość gość
U nas jest tak ze p[rezent Ewie dajemy 24-go ale przed Wigliia. Ale my mieszkamy blisko, wiec nie problem. Czasem jak sie nie wyrobimy to dajemy w czasie Wigilii. Ale wy macie problemy w zyciu... tyle chorob i tragedii wkolo, a wy sie czym takim zajmujecie.

Gość gość
gość okropna synowa1 wczoraj Gdybyś była inteligentna to byś zrozumiała że dostając prezent pod choinkę traktują cie jak ich dziecko.Byś dobrze się czuła w rodzinie.Tesciowa wiekowa wiec uważa ze jej imieniny to przeszłośc,ciebie traktuje przyjaznie wiec o tobie pamięta. Masz problem natury emocjonalnej,może by tak wybrać sie do p.doktora,on pomoże i zapewniam cie ze nie bedzie bolało. Tesciowej wspólczuję bo nie ma nic gorszego jak mąciciel w rodzinie któremu zawsze i tak zle i tak niedobrze.

Gość Alalalalalo
Rrany, ale z ciebie jest ohydny typ, autorko tematu! Zwykle dorośli nie dają sobie prezentów. Mimo to obca rodzina pamięta o prezencie dla ciebie bo masz imieniny. Nie wiedzą tylko jak go dać bo ty zaznaczasz jak to świąt nie obchodzisz (ja jestem ateistką i jakoś nie mam potrzeby ostentacyjnie się obnosić a kulturę i obyczaje szanuję). A ty robisz z tego problem? Ile masz lat, osiemnaście, przerośnięta, zbuntowana gimbazo?? Weźźe dorośnij, bo nie wiadomo jak do ciebie pisać i ile z tego rozumiesz, skoro nawet ze zwykłym prezentem i tym nieobchodzeniem świąt jest problem. Możesz też faktycznie strzelić tego focha i przestać ludziom zawracać sobą głowę. Nie dość że zapraszają, to muszą nie wiadomo jak skakać wokół aspołecznej i egocentrycznej jednostki, bo ona ma swoje wizje, życzenia i trzeba je zgadywać.

Alalalalalo, nauczyć się czytac ze zroumieniem :) Napisalam wczesnie4j , ze obchodzę swieta BN - jestem chrzescijanka. Radze przeczytać to co pisałam wyżej wtedy zrozumiesz co miałam na myśli. "gość dziś gość okropna synowa1 wczoraj Gdybyś była inteligentna to byś zrozumiała że dostając prezent pod choinkę traktują cie jak ich dziecko.Byś dobrze się czuła w rodzinie.Tesciowa wiekowa wiec uważa ze jej imieniny to przeszłośc,ciebie traktuje przyjaznie wiec o tobie pamięta. Masz problem natury emocjonalnej,może by tak wybrać sie do p.doktora,on pomoże i zapewniam cie ze nie bedzie bolało. Tesciowej wspólczuję bo nie ma nic gorszego jak mąciciel w rodzinie któremu zawsze i tak zle i tak niedobrze. " Jeżeli Ty już bylam u takiego doktora to widać, ze ci nie pomogl może idz jeszcze raz :D Piszesz o rzeczach o których nie masz zielonego pojęcia!!! Koniec tematu. Nawet moja mama powiedziała, ze taki sposób dawania prezentu jest jakby mnie obsrywali, wiec nie jestem sama z takim odczuciem. Powtarzam u nas jest inna tradycja i nikt dorosły nie dostaje takich prezentow na BN i nie wierze w to , ze rodzina meza kupuje mi specjalnie na BN a nie na imieniny bo wtedy dawaliby prezent również mojemu mezowi a nie tylko mnie. Poza tym maz powiedział, ze zadzwoni do swojej swiostry i pwoie jej żeby nic nie kupowali. KONIEC TEMATU!!!

Gość gość
gość okropna synowa1 dziś Autorko,głupich się nie sieje sami się rodzą. Jaka matka taka natka!!! Twoja mamusia to miała xzas na twoje wychowanie,sama go nie ma więc córcia nie miała wzorów. Nech sie zajmie swoimi sprawami bo jak dalej tak bedzie to zostaniesz rozwódą .Wpierniczanie sie w małzenstwo nic ci dobrego nie przyniesie. Nawet nie wiesz k jakie kobiety maja problemy a ty z prosta dziewucha chorująca na księżniczkę na ziarenku grochu.

Gość gość
Zachowanie teściów nie jest oznaką antypatii ani próby poniżenia Wręcz przeciwnie. Być może nie jest to do końca zręczne zachowanie - skoro wprawia cie w konsternację - ALE z cala pewnoscia ŻYCZLIWe swiadczace o dobrych intencjach). Najpewniej teściowie sami nie do końca potrafią "dobrze rozegrać" te dość skomplikowana sytuacje w której twoje imieniny (których niby nie obchodzisz ale kto wie czy taka drazliwa osobka, która nie ma goszych problemów nie obrazi się jeśli nic nie dostanie) zbiegają się w czasie ze swietami - wymyślili sobie, ze dadzaprezent od aniołka.Jak się dobrze zastanowić to nawet calkiem niegłupie: ANIOLEK WIE NAJLEPIEJ, KTO KIEDY MA IMIENINYA a ZE AKURAT" NIE OBCHODZI" TONiech się zgłosi Z PRETENSJAMI DO ANIOLKA (ze tak po angielsku, zyczen nie zlozyl : P

18,58 Mam gdzies problemy innych, nie interesują mnie, wiec daruj sobie te swoje supermadre porady. :O Moja mama do niczego się nie wtraca a mojego meza traktuje jak syna i zawsze cieplo o nim mowi tak samo jak mój tata. Nigdy nie bylam ksiezniczka na ziarnku grochu i zawsze w rodzinie meza starałam się być dla wszystkich mila. Ale wiem już z doświadczenia , ze nie warto za bardzo się starac bo ludzie tego nie doceniają. W sumie rodzina meza nie jest zla , teściu i tesciowa sa ok, rodzeństwo tez ale czasem jak z czyms wyskoczą to az się noz w kieszeni otwiera.

Gość gość
gość okropna synowa1 dziś 18,58 Mam gdzies problemy innych, nie interesują mnie, wiec daruj sobie te swoje supermadre porady. pechowiec.gif xxxxxxx Jesli widzisz tylko swoj czubek nosa bo innych problemy juz cie nie interesują to po co tu wlazłaś,szukasz wspólczucia??? wyyp... i nie pisz nam bo mamy cie głeboko w d.....ie

Gość gość
gość okropna synowa1 wczoraj Nie wiem co inni myślą ale ja myślę że jestes do bólu stuknięta i tesciowa juz dawno powinna takiego typa wyprosić i poprosic byś więcej nie przychodziła. W pierwszym wpisie napisałaś ze jesli beda cyrki to masz w dooopie ich prezent i go wezmiesz.Łachę robisz? kogo rżniesz ,hrabiankę,powinni ci podać prezent na czerwonej poduszce i złożyć hołd .Bozzze,jak ja im wspłczuje ze musza miec do czynienia z taką złośliwą małpą.

, ja was tez analfabetki cholerne.